Projektcontroller till Valtech

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 februari 2017
Stängs
den 11 mars 2017
Kontakta
Sara Borgeström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du arbeta som en affärsnära controller på en kreativ, framgångsrik och variationsrik arbetsplats? Rollen som projektcontroller på Valtech är ny och ingår i en satsning på ett nytt projektkontor. Målsättningen är marknadsledande styrning och uppföljning av det mest affärskritiska i vår verksamhet – projekten. Tillsammans med dina kollegor på projektkontoret och i nära samarbete med ekonomiavdelningen kommer du arbeta proaktivt för att förbättra kvalitén och minska risker i kundprojekten.

Dina arbetsuppgifter kommer bl a innefatta:

  • Prognostisering och analys av intäkter
  • Ansvar för framtagande av intäkter till månadsbokslut
  • Superuser för projekthanteringssystemet OpenAir
  • Introducera nya projektledare och affärsutvecklare i OpenAir
  • Hantering av projektavtal och stöd till affärsutvecklarna i avtalsfrågor
  • Tillhandahålla information till upphandlingar
  • Ansvar för att driva årlig prisjustering  
  • Adhoc-analyser

Vi erbjuder en roll som du till stor del får vara med och skapa själv, i kärnan utav Valtechs verksamhet. Du kommer att ha många kontaktytor och ett stort eget ansvar. Valtech sitter i fina kontorslokaler i Gamla Myntverket på Kungsholmen.

Vem är du?
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minst tre års erfarenhet från en controllerroll i konsultverksamhet. Har du erfarenhet från IT- och/eller reklambranschen är det meriterande. Du har även en bra förståelse för redovisning. Vidare har du god systemvana, lätt att sätta dig in i nya system, samt mycket goda kunskaper i Excel.

Som person är du analytisk, strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Din pedagogiska och kommunikativa förmåga tillsammans med ditt affärstänk gör dig till ett naturligt bollplank för projektledare och affärsutvecklare.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Valtech med SJR. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Urval och intervjuer sker löpande och vi ber dig ansöka snarast. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sara Borgeström på 08-407 55 12 om du har några frågor. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Valtech är en digital partner som med kreativitet, teknik och lättrörliga arbetssätt gör sina kunder bättre. Vi har haft en stadig tillväxt sedan starten och är idag drygt 270 personer på tre kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra konsulter jobbar inom systemutveckling, gränssnitt, UX och design. Vi blev 2014 utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare.

Valtech Sverige ingår i Valtechkoncernen med ca 1.800 medarbetare i Europa, Amerika, Asien och Australien. Valtech är noterat på Parisbörsen (LTE).

Liknande jobb

Liknande jobb