Distriktschef till Signalisten

Rekryterare
Plats
Bagartorp
Annonserat
den 10 februari 2017
Stängs
den 10 mars 2017
Kontakta
Sabina Skelton
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Signalisten är ett värdestyrt bolag och söker dig som har god kunskap om förvaltning. Du tycker det är viktigt att värna om hyresgästernas trygga och hållbara miljö med en effektiv förvaltning. Distriktet står inför stora förnyelseprojekt och nybyggnationer där du får chans att vara med och påverka.

Tjänsten
Du kommer att vara chef för ett av våra två distrikt och därmed ha totalansvar för våra områden i norra Solna vilka är Bagartorp, Ritorp, Agnesberg och Bergshamra med 1700 bostäder och 30 lokaler. Tillsammans med ditt team på nio medarbetare jobbar ni för att hyresgästerna ska uppleva välmående och en trygg hemkänsla. Som Distriktschef är du ytterst ansvarig för budgeten och den övergripande planeringen. Du ingår i ledningsgruppen och deltar aktivt till stiftelsens utveckling som samhällsaktör. Din placering är på lokalkontoret i Bagartorp.

Dina arbetsuppgifter

 • Helhetsansvar för distriktets verksamhet, personal, utveckling och resultat
 • Personalansvar för nio personer (en förvaltare, sex bovärdar, en förvaltningsadministratör och en kundtjänstadministratör)
 • Arbeta på en strategisk nivå med förvaltning och underhållplanering
 • Leda och utveckla distriktets personal för att lyckas nå målen
 • Vara en aktiv del i förnyelse- och nybyggnationsprojekt
 • Samverka med olika aktörer på marknaden
 • Ansvara för myndighetskrav och se till att dessa efterlevs
 • Kontinuerligt verka för goda hyresgästkontakter
 • Ingå i ledningsgruppen
 • Ansvar för boinflytande

Kvalifikationer

 • Gärna akademisk utbildning inom relevant område eller motsvarande kompetens
 • Bred erfarenhet av fastigheter och förvaltningsfrågor
 • Erfarenhet av bostadsförvaltning
 • Erfarenhet av personal-, budget- och resultatansvar
 • Tillräcklig teknisk kompetens för att kunna delta och bidra i förstudier av projekt
 • Du får gärna behärska fler språk utöver svenska
 • Det är en fördel om du har kännedom om LOU         
 • B-körkort och egen bil

Personliga egenskaper
Som person är du kundfokuserad och är trygg i din värdering. Du har mycket goda ledarskapsförmågor och leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du har förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Vi söker dig som är strukturerad och har förmåga att planera, organisera och prioritera på ett effektivt sätt. Du är kvalitetsmedveten och självklart står du bakom Signalistens värdegrund som är: långsiktiga – engagerade – kunniga – ansvarstagande.

Signalisten som arbetsplats
Vår vision ”Här är du hemma” och övergripande affärsplan präglar vårt arbete för att vi tillsammans ska kunna uppnå våra övergripande mål.

Vår värdegrund är en viktig plattform för vårt arbetssätt, vilket innebär att vi arbetar långsiktigt, är engagerade, kunniga och ansvarstagande!

På Signalisten har vi en positiv stämning med högt i tak och det är viktigt att alla våra medarbetare trivs på sin arbetsplats, arbetar i en god arbetsmiljö och är friska. Därför fokuserar vi bland annat på att säkerställa god arbetsmiljö, anordnar utbildningar och erbjuder anställningsförmåner inom hälsa och friskvård. Vi är en rökfri arbetsplats vilket innebär att det inte är tillåtet att röka på arbetstid.

Vårt huvudkontor där de flesta av oss sitter, ligger i ljusa fräscha lokaler centralt i Solna med några minuters gångavstånd till Solna Centrum, T-bana, bussar och tvärbana.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som distriktschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Signalisten med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev och sök tjänsten. Sista ansökningsdatum är den 10 mars 2017

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sabina Skelton på 0734-15 43 18 eller sabina.skelton@fasticonkompetens.se

Om Signalisten
Signalisten är Solnas allmännyttiga bostadsstiftelse. Tillsammans med vårt helägda dotterbolag Solnabostäder äger och förvaltar vi cirka 3900 lägenheter och cirka 200 lokaler i fastigheter runt om i Solna. Stora nyproduktions- och underhållsprojekt ger Signalisten en spännande tid i en expansiv region med stora utmaningar. Visst vill du vara med oss och utveckla Signalisten!

Liknande jobb

Liknande jobb