UC söker produktspecialister till Kreditinformation

Rekryterare
Plats
Stockholm (Liljeholmen)
Annonserat
den 13 februari 2017
Stängs
den 9 mars 2017
Kontakta
Linda Marcus
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nu händer det mycket på UC Kreditinformation. Tre av våra specialister har gått vidare till andra tjänster inom enheten och därför behöver vi fylla på med nya krafter som vill vara med och vidareutveckla UC:s tjänster, information och kundrelationer. Är det dig vi söker?

Ansvarsområden
Som Produktspecialist är du specialist på leveranserna för kreditupplysningar och kredituppföljning och experten på innehållet i våra tjänster. Du arbetar både övergripande med hur vår information är beskaffad och betydelsen av informationen vid kreditgivning och detaljer kring källor, lagring, presentationer etc. Tillsammans med Produktägare för området bidrar du till att vi har marknadens bästa tjänster inom kreditinformation.

Som Produktspecialist i Företagsinformationsgruppen har du utöver ovanstående som främsta arbetsuppgift att vara delaktig i utveckling samt förvaltning av UC:s företagsinformation. Här förväntas du ha ett brinnande intresse för företagsinformation, samt har en stor vilja att förbättra och utveckla vår företagsinformation och produkter, allt med stort kundfokus.

Som Produktspecialist i Beslutsstödsgruppen har du som främsta arbetsuppgift att utveckla kundunika regelverk i vår regelverksmotor. Detta sker i nära samarbete med kunderna som använder regelverk i sin kreditgivning. I arbetet ingår att löpande ha kontakt med våra kunder för att göra förbättringar, föreslå förändringar eller utveckla nya regelverk. Här är det viktigt att du gillar logiskt tänkande och problemlösning.

  • Ansvara för den dagliga förvaltningen, support till kunder, åtgärder vid fel etc.
  • Delta i kund- och utvecklingsprojekt
  • Ansvara för att dokumentation och marknadsmaterial uppdateras
  • Kravställning och test
  • Ansvara för den dagliga second line supporten
  • Ge support till säljavdelningen vid t.ex kundbesök

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande relevanta kunskaper. Enheten arbetar nära kunder och säljare, men även en del mot våra IT-leverantörer och vi söker en prestigelös person som trivs med en blandning av sociala kontakter, egen problemlösning och som alltid håller en hög servicenivå mot kunder och kollegor. Att du har arbetat med kreditgivning ser vi som en stor fördel. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat med företagskreditgivning och eller personkreditgivning. Vana av datahantering XML, SOPUI är meriterande.

  • Analytisk förmåga för att förstå kundens behov och beroende i lösningen
  • Självgående för att ta till sig relevant kunskap gällande kund/produkt/marknad
  • Initiativtagande och flexibel samt förmåga att själv prioritera arbetsuppgifter
  • Relationsskapande och serviceminded för att kunna hantera interna och externa kontakter

Känner du igen dig i våra värderingar: Värdeskapande, Ansvarsfulla och Passionerade? Vill du vara med på en tillväxt och moderniseringsresa av ett väletablerat och starkt varumärke? I så fall är du kanske en av våra nya medarbetare. 

Ansökan
UC samarbetar med rekryteringsföretaget SW i denna rekryteringsprocess. Maila ditt cv till ansvarig rekryteringskonsult linda.marcus@sw.seVid frågor vänligen kontakta Linda Marcus 08/407 55 51. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. I koncernen ingår även dotterbolagen UC Affärsfakta AB, UC Aktieadministration AB, UC Allabolag AB, UC Bostadsvärdering AB samt UC Marknadsinformation AB. UC ägs av de svenska affärsbankerna och våra cirka 300 medarbetare finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med hjälp av marknadens mest kompletta kreditupplysningar, unika analyser och effektiva lösningar brinner vi för att hjälpa våra kunder att fatta säkra affärsbeslut och utveckla lönsamma kundrelationer. Idag används UC:s tjänster av såväl stora som små företag inom många olika branscher och offentlig sektor samt av privatpersoner.

Liknande jobb

Liknande jobb