VD till Dåderman Bygg och Badrum AB i Täby

Plats
Täby
Annonserat
den 14 februari 2017
Stängs
den 12 mars 2017
Kontakta
Åsa Quarfordt
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Robert, vår VD och ägare har valt att fortsätta utveckla vår koncern, därför söker vi nu en ny VD till Dåderman Bygg och Badrum AB

Dåderman´s framgång är ett resultat av absolut högsta kvalitetsarbete varje gång, i alla våra uppdrag för våra kunder.
Vi söker dig som med tidigare ledarerfarenhet från exempelvis byggsektorn, och som vill axla rollen som VD i detta framgångsrika, tidigare ägarledda bolag. Du kommer att rapportera till styrelsen för bolaget.
Hela verksamheten på Dåderman Bygg och Badrum AB speglar mycket våra värderingar i företaget. Värderingar såsom stor lyhördhet, ärlighet, bra och god gemenskap samt att hos oss är alla mycket professionella i sina olika individuella roller.

Nu söker vi dig som vill ta företaget ytterligare ett steg framåt, och med förmågan att öka våra marknadsandelar med fortsatt bibehållen god lönsamhet.
Vi vill att du i tidigare roller arbetat i ledande befattning på något sätt, kanske som projektledare, platschef, arbetsledare eller liknande. Du har förmågan att ta tillvara varje persons kompetens. Att vara ödmjuk inför att vår personal är den absoluta kärnan och största tillgången i vår verksamhet. Vi vill att du, liksom vi, tänker långsiktigt, med högsta kvalitet i fokus.

Dessutom vill vi att du har marknadsföringskompetens med dig, något vi vill bli bättre på. Vi har haft förmånen att kunderna har hittat till oss. Nu känner vi att vi dessutom är mogna för att bearbeta marknaden på ett lite mer proaktivt sätt och även i andra delar av Stockholm än vi tidigare har verkat.
Likväl som vi förutsätter att du har ett analytiskt, organisatoriskt tänk kring hur verksamheten bör se ut för att vara mest effektiv, vill vi att du har en lyhördhet och respekt för de erfarenheter vi bär med oss efter drygt 15års mycket lyckosamt arbete.

Dåderman Bygg och Badrum AB är ett företag med mycket hjärta, glädje och stolthet. Det vill vi fortsätta vara, när vi nu står inför en tillväxt och utveckling av företaget.

Dåderman har varit specialiserade på att renovera badrum och kök sedan år 2000 och vi renoverar ca 500 objekt per år. Totalt har vi hunnit med att renovera 4000 badrum och kök sedan starten. Vi renoverar badrum och kök i hela Stockholmsområdet. Just nu har vi 55 anställda i företaget. För att kunna garantera högsta kvalitet på alla våra jobb anlitar vi aldrig underentreprenörer. I företaget finns behöriga elektriker, VVS-montörer med Säker Vatten-behörighet och alla badrumsbyggare har Byggkeramikrådets BBV behörighet.

Låter det här som en spännande utmaning för dig? Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsulterna Åsa Quarfordt eller Agnetha Paulsson på Personalpoolen Mellansverige AB som arbetar med den här rekryteringen. Du når Åsa på telefon 070-618 0675, eller Agnetha på telefon 070-917 8080. Vi vill ha ditt personliga brev samt ditt CV snarast, dock senast den 12:e mars 2017. Ansöker gör du genom att registrera ditt personliga brev och din CV på www.personalpoolen.se/lediga-jobb

Liknande jobb

Liknande jobb