Amendo Bemanning & Rekrytering AB

Collection Controller till Santander Consumer Bank

Plats
Solna
Annonserat
den 14 februari 2017
Stängs
den 16 mars 2017
Kontakta
Sofia Bågstam
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du arbeta som Collection Controller på en av världens största banker? Du får möjligheten att jobba i en händelserik miljö med högt tempo i en analytisk och kommunikativ roll. På Collectionsavdelningen får du möjlighet till självständigt arbete i gemenskap med kompetenta och prestigelösa kollegor.

Kontoret ligger i mycket trevliga och lättillgängliga lokaler i Solna Strand.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Collection Controller ansvarar du för att följa upp avdelningens resultat samt att sammanställa, dra slutsatser och kommunicera avdelningens externa och interna performance. Arbetet innebär att analysera nyckeltal, genomföra kostnadsuppföljningar, rapportera återtagna objekt samt att följa upp de externa inkassobolagens befogenheter. I rollen förväntas du även vara med och utveckla och förbättra redan befintliga rutiner och processer på avdelningen.

Kvalifikationer och egenskaper
- Civilekonomexamen eller motsvarande
- Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet
- Krav på kunskaper i SAS och SQL
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Mycket goda Excel-kunskaper
- Erfarenhet från verksamhet med mycket transaktioner
- Erfarenhet av analys av stora mängder data
- Meriterande med erfarenhet som Collection Controller från inkassobolag

Tjänsten passar dig som är analytisk, strukturerad och på ett lättbegripligt och enkelt sätt kan kommunicera resultat samt föreslå lösningar. Santander Consumer Bank befinner sig i en utvecklingsfas därför är det viktigt att du har ett starkt affärsmässigt tänk kombinerat med stort intresse för verksamheten. Som person ser vi gärna att du är lösningsorienterad, transparant, lätt att samarbeta med och har god självkännedom. Vi tror att du trivs med att arbeta självständigt men också inser vikten och potentialen av att samarbeta i gruppen.

Frågor och kontakt
Amendo AB ansvarar för denna rekrytering och du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofia Bågstam på sofia.bagstam@amendo.se, tel 076-7775136 om du har några frågor om tjänsten. Kandidater intervjuas löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb