Chef Vattenenheten - Länsstyrelsen Jämtlands län

Plats
Östersund
Annonserat
den 15 februari 2017
Stängs
den 3 mars 2017
Ref:
SE-11851
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

20 medarbetare som brinner för vatten söker sin chef

Länsstyrelsens vattenenhet hanterar vattenfrågor i ett brett perspektiv, allt från praktisk vattenvård, kalkning, vattenförvaltning, fisketurism, eget vattenlaboratorium och miljöövervakning till fiskefrågor i stort inklusive fiskeförvaltning i statens fjällvatten. Enheten är en av länsstyrelsens nio enheter och har drygt 20 medarbetare med hög kompetens inom frågor som rör fjäll- och inlandsvatten.

Såväl operativa ledningsfrågor som långsiktiga strategiska frågor kommer att stå högt upp på din agenda. Som chef har du många interna och externa kontakter och du företräder Länsstyrelsen i möten med andra aktörer inom vattenområdet. Du rapporterar direkt till länsrådet och ingår i länsstyrelsens ledningsgrupp och bidrar till Länsstyrelsens gemensamma utveckling.

Vem är du?
En engagerad ledare som vill utveckla verksamheten tillsammans med medarbetarna.

Som ledare är du en skicklig kommunikatör som har förmågan att lyssna in och få människor att växa, samtidigt som du kan sätta fötter på en strategi och gå från ord till handling. Att rusta organisationen för framtiden blir en viktig uppgift.

Du har en naturvetenskaplig eller teknisk akademisk examen och en gedigen ledarerfarenhet. Du är insatt i hur det är att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Vi erbjuder dig en roll i en kompetent och spännande organisation där du ges stora möjligheter att påverka.

Låter detta intressant?
Ta gärna en första kontakt med Mercuri Urvals konsult Jonas Bengtsson, tfn 0709-69 01 65, för mer information.

Läs mer om tjänsten på www.mercuriurval.se där du också bifogar din intresseanmälan i form av CV och personligt brev (ref nr SE-11851) senast 3 mars.

Tillsammans för en hållbar framtid!

Länsstyrelsen representerar regeringen på regional nivå. Vi har uppdragen att verka för att de nationella politiska målen får genomslag i länet samt att utveckla och förvalta. Vår organisation hanterar frågor inom många olika ämnesområden vilket gör Länsstyrelsen Jämtlands län till en spännande och mångfasetterad arbetsplats.
Länsstyrelsens cirka 230 medarbetare arbetar med respekt, professionalitet och öppenhet för länets invånare.

Liknande jobb

Liknande jobb