Sales Manager till Profin Oy

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 februari 2017
Stängs
den 7 mars 2017
Ref:
SE-11834
Kontakta
Julia Källmar
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som vill bygga vår verksamhet i Sverige

Profin Oy växer kraftigt och vill etablera sig i Sverige, och söker nu därför en Sales Manager. Du kommer vara den första personen på den svenska marknaden och får i uppgift att etablera ett show room och driva försäljningen av Profins produkter mot byggsektor och arkitekter. Du ansvarar för kontraktsförhandlingar och är också engagerad i att bygga upp ett återförsäljarnät. Du är Profins nyckelperson i Sverige och ansvarar för att öka företagets marknadsandelar genom att sätta och genomföra en försäljningsstrategi. Du samarbetar med dina kollegor i Finland och kan på sikt få möjlighet att bygga upp ett eget team i Sverige.

Då Profin är ett agilt och snabbväxande företag söker de en person med mycket driv och energi. För att trivas i rollen bör du vara en person som tycker om att utveckla kundrelationer. Du drivs av att bearbeta nya kunder men kan även vidareutveckla befintliga genom att skapa ett starkt partnerskap. Du har 3 till 5-års erfarenhet av B2B försäljning inom liknande produktsegment, har ett utarbetat nätverk inom branschen och är van att föra dialog med arkitekter. Vi ser gärna att du bor i Stockholm, men kan även vara placerad i en annan storstadsregion. Du är van att resa och vara där kunderna finns samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Vill du bli en del av ett starkt och växande företag och få chansen att bygga upp verksamheten i Sverige och visa din kunskap? Du får fullt stöd av dina kollegor och en möjlighet  att stärka Profins position i Norden med deras högkvalitativa produkter.

För mer information kontakta Mercuri Urvals konsult Julia Källmar, tel. 076-7234869. Känns det som en spännande nästa utmaning för dig, skicka gärna din ansökan, med brev och cv på engelska, så snart som möjligt men senast 7 mars (ref.nr. SE-11834).

Profin Oy är ett familjeägt företag från norra Finland  vars huvudsakliga produkter är Profin® skjutdörrar, glasväggar och fönster. I Finland är Profin Oy marknadsledande inom segmentet och de är under stark tillväxt. Förutom Finland är Japan, Ryssland och de nordiska länderna företagets huvudmarknad. Koncernens omsättning 2016 uppgick till 12 miljoner euro och sysselsätter 60 personer.

Profins verksamhet bygger på ett starkt partnerskap mellan byggindustrin, arkitekter, designers och hela byggbranschen. Profins produkter representerar ett långsiktigt livscykeltänkande, som kombinerar modern teknik med traditionella snickerifärdigheter. Ytterligare information om företaget finns på www.profin.fi

Liknande jobb

Liknande jobb