”Sveriges modernaste” advokatbyrå söker fler biträdande jurister

Rekryterare
holmgrenhansson
Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 februari 2017
Stängs
den 18 mars 2017
Kontakta
Caroline Frödén
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Vi förstärker vår organisation med ytterligare biträdande jurister och vi söker dig som vill arbeta inom våra specialistområden, fastighetsrätt, mark-och miljörätt, IT-rätt, immaterialrätt och EU- och konkurrensrätt. I rollen som biträdande jurist kommer du att arbeta direkt med klientfokus och juridisk rådgivning som konsult. Hos oss arbetar vi med att ge klienterna tydliga, konkreta och användbara råd vilket ger mer juridik för pengarna. Vi arbetar i team med stort juridiskt engagemang. I arbetet ingår också att processa vid domstol och skiljedomstol inom våra specialistområden.

Vem är du?
Vi söker dig som delar vår värdegrund och som har ett starkt driv och engagemang i att leverera den bästa juridiska rådgivningen. Vi söker dig med juristexamen och 2-5 års yrkeserfarenhet. Vi söker dig med särskilt intresse för:

-Miljörätt alternativt

-Fastighetsrätt alternativt

-Offentlig upphandling

Vi tror att du har erfarenhet från affärsjuridisk advokatbyrå, domstol, bolag eller myndighet. Vi ser gärna att du har genomfört tingstjänstgöring, eftersom vi i stor utsträckning driver processer. Förutom att du har goda juridikkunskaper och ett stort intresse för våra specialistområden, värdesätter vi personlig drivkraft och kreativitet. Vi välkomnar en engagerad lagspelare med en positiv och professionell inställning, som trivs i rollen som konsult och en vilja att åstadkomma de bästa resultaten.

Du erbjuds
holmgrenhansson är ett företag och vi driver det med lust och passion. Hos oss får Du arbeta med spännande juridiska frågor med kompetenta och professionella kollegor. Våra värdeord är: Gemenskap, Professionalism, Engagemang, Balans och Unikt. Du erbjuds att bli en del av en advokatbyrå med värderingar som bygger på jämställdhet, etik, tillit och mänsklighet och vi lägger stor vikt vid ett gott ledarskap. Våra klienter anlitar oss för att vi är specialister vilket ger stora juridiska utmaningar. Vi är alltid professionella och lägger stor vikt vid kvalitet och kundnytta. Vi satsar på ett gott ledarskap i relation till medarbetare och klienter. Vår uppfattning är att den som trivs på jobbet också levererar den bästa tjänsten, vilket i sin tur ger de mest nöjda klienterna. Vi tror på öppenhet och samarbete medarbetare emellan.

I denna rekryteringsprocess samarbetar holmgrenhansson ADVOKATBYRÅ med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Frödén på telefonnummer 0766-33 14 44 alternativt caroline.froden@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Start
Enligt överenskommelse

Löneanspråk
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Urval sker löpande - välkommen in med din ansökan så snart som möjligt via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se, redan idag.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Caroline Frödén
caroline.froden@jurek.se

Om företaget
holmgrenhansson ADVOKATBYRÅ är en affärsjuridisk byrå med högt uppsatta mål att, genom att driva en jämställd advokatbyrå, förändra den bransch vi verkar inom. Vår vision är att vara Sveriges attraktivaste affärsjuridiska advokatbyrå. Vår framgång beror främst på en stark företagskultur, som präglas av engagemang, hög kompetens och ett ständigt arbete för att hela tiden utvecklas. Vi har dessutom kul på jobbet i ett arbetsklimat där såväl klienter som medarbetare trivs. Vi satsar på hjärtat i vår verksamhet – våra medarbetare – och lägger stor vikt vid ett gott ledarskap. Genom att driva verksamheten på detta sätt, skapar vi en gemenskap och en laganda, som premierar kundnytta, stort affärsfokus och hög kvalitet. holmgrenhanssons styrka är våra personligheter, vårt engagemang, prestigelöshet och vårt stora intresse för affärer. För mer information om oss besök hemsidan, www.holmgrenhansson.se.

Liknande jobb

Liknande jobb