Teamledare lön till MECA

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 16 februari 2017
Stängs
den 10 mars 2017
Kontakta
Sebastian Anderson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du serviceminded, driven och tycker om att arbeta i en utvecklande och dynamisk miljö med mycket kontakt inom organisationen? Vill du arbeta i en operativ roll med ett arbetsledande ansvar? Då är tjänsten som teamledare lön på MECA något för dig.

Ansvar och arbetsuppgifter
Löneavdelningen i Malmö ansvarar för både MECA och Mekonomen och i denna roll ansvarar du tillsammans med två kollegor för Mekonomens lönehantering. Du arbetar med hela löneprocessen och arbetar med bearbetning och sammanställning av löneunderlag, utlägg, reseräkningar, körjournaler, förmåner, nyanställningar, slutlöner, utbetalning, avstämning skatt och arbetsgivaravgifter, kontrolluppgifter, rapportering, kollektivavtalstolkningar, framtagning av bokföringsunderlag och statistik, rapporter och utredningar samt verkar som stöd i lönerelaterade frågor mot chefer och anställda. Du arbetar aktivt med att utveckla funktionen och driva förbättrings- och förändringsfrågor.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du har ca 5 års erfarenhet av lönehantering, gärna från en större organisation, och god systemvana. Du är intresserad och insatt och håller dig uppdaterad vad gäller regler och riktlinjer kring kollektivavtal, sjuklöner, skatter, pensioner, försäkringar och arbetsrätt samt har en förståelse för kopplingen mellan bokföring och lön.

Som person är det viktigt att du är kommunikativ, utåtriktad, noggrann och strukturerad samt att du är självgående och trivs i en ansvarsfull roll. Du är en lagspelare med positiv attityd och energi som inte drar dig för att kavla upp ärmarna och bidra.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar MECA med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval ser vi fram emot din ansökan snarast möjligt. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
MECA-koncernen är en ledande aktör på den skandinaviska eftermarknaden för bilreservdelar, verktyg och verkstadsutrustning för bilverkstäder och partners. Vi arbetar för ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande med högsta kvalitet och service. Detta åstadkommer vi främst genom att vara en attraktiv samarbetspartner till de verkstäder som är anslutna till våra verkstadskoncept. Idag består verkstadskedjan av ca 600 verkstäder. Vårt butiksnät består av uppemot 80 butiker i Sverige och Norge. Koncernen omsätter ca 1,8 miljarder kronor och har ca 700 anställda. MECA är miljöcertifierade enligt ISO 14001. Vår värld är dynamisk och vi är alltid på jakt efter ambitiösa och kompetenta medarbetare som vill hjälpa oss att växa.

MECA-koncernen ingår sedan 2012 i Mekonomen Group som är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, cirka 350 butiker och 2100 verkstäder vilka arbetar under Mekonomens varumärken. Mekonomen Groups aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs i Stockholm (MEKO).

Liknande jobb

Liknande jobb