Ekonomiassistent/administratör till advokatfirman NORDIA

Plats
Göteborg
Annonserat
den 17 februari 2017
Stängs
den 1 mars 2017
Kontakta
Helena Åhs
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi utökar nu vår ekonomiavdelning och söker dig som vill arbeta som ekonomiassistent och advokatsekreterare hos oss!

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ha en delad roll och arbeta dels som ekonomiassistent och dels med administrativa uppgifter som advokatsekreterare. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta nära vår ekonomiansvarig med uppgifter såsom till exempel kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och fakturering. Du kan även komma att arbeta med avstämningar och vara behjälplig vid bokslut. Administrativt kommer du att arbeta tillsammans med våra advokatsekreterare och stötta våra jurister med uppgifter såsom att skriva brev, upprätta enklare handlingar, lägga upp akter, arkivering och registerhantering.  

Vi är 25 personer på kontoret, som är centralt beläget på Kungsportsavenyen 1 i mycket trevliga lokaler i en av Göteborgs vackraste byggnader.

Bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom ekonomiområdet. Du har troligen också en gymnasial eller eftergymnasial utbildning, KY eller liknande, inom ekonomi. Du trivs att arbeta med administrativa uppgifter och har en god förmåga att formulera dig i både tal och skrift. Vi arbetar i Hogia och tidigare erfarenhet av det är självfallet positivt.  

Som person är du självgående med ett eget driv och du tycker om att lära dig nya saker. Du är van att prioritera bland dina arbetsuppgifter och leverera i tid samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Vidare ser du dig som en person med hög integritet och en förtroendeingivande framtoning samt som tycker om att ge bra service.

Söker du en varierande tjänst och en roll med frihet under ansvar i en professionell miljö är detta något för dig!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Skicka in din ansökan senast den 1 mars, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Åhs på telefon 031-333 54 85 vid frågor. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Advokatfirman NORDIA är en skandinavisk advokatbyrå med kontor i Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. Vi är huvudsakligen verksamma inom svensk och internationell affärsjuridik.

Liknande jobb

Liknande jobb