Arbetsmiljöchef till Bravida Sverige AB

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 februari 2017
Stängs
den 22 mars 2017
Kontakta
Nina Ahlström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsuppgifter och tjänsten
Bravida är Nordens ledande leverantör av installations- och servicetjänster. Varje dag hjälper vi mer än 50 000 kunder att bidra till ett hållbart samhälle. Vår ambition är att fastigheter och anläggningar efter varje installation eller serviceuppdrag ska fungera lite bättre, vara mer energieffektiva och de som vistas där ska uppleva trygghet, hälsa och välmående. Helt enkelt uppleva att vårt arbete ger fastigheter liv.

Vi strävar ständigt efter att förbättra oss och att ligga i framkant. Våra ambitiösa mål för lönsamhet, tillväxt och nöjda kunder går därför hand i hand med höga målsättningar för våra medarbetares säkerhet, välbefinnande och motivation och inte minst vårt mål att vara den ledande leverantören av energieffektiva och miljövänliga tjänster i Norden.

Bravida Sverige befinner sig i ett mycket spännande skede i en framtidsbransch som drivs av stora investeringar i energieffektivisering, bostäder, kontor, infrastruktur och teknikutveckling för att skap en hållbar samhällsutveckling.

Till Bravida Sverige AB rekryterar vi nu en erfaren Arbetsmiljöchef med en unik möjlighet att skapa installations- och servicebranschens bästa Arbetsmiljö!

Vi spänner bågen och siktar högt. Med vår starka kultur och vårt arbetssätt Bravida Way har vi verktygen för att driva förändring och utveckling på flera plan. Vi erbjuder dig att tillsammans med våra engagerade ledare skapa framgång i vår strävan att nå vår vision att - ingen medarbetare på Bravida ska drabbas av fysisk eller psykisk ohälsa på grund av arbetet.

Som Arbetsmiljöchef för Bravida Sverige AB blir du ansvarig för att genomföra koncernövergripande strategier, utveckla policys, riktlinjer och strukturer för arbetsmiljöområdet tillsammans med verksamhetsutvecklare inom koncernen. En prioriterad uppgift är att arbeta för att göra arbetsmiljöaspekten till en naturlig del av affären samt att etablera en kultur där hälsa och säkerhet står högt på agendan.

Du blir ansvarig för att driva, samordna och koordinera arbetsmiljöarbetet inom Bravida Sverige och i nära samarbete med såväl divisionschefer som Sverigechef. Du förväntas leda och driva ett professionellt arbete med att utveckla arbetssätt och processer för det systematiska arbetsmiljöarbetet och stötta organisationen i implementationen av dessa. Rollen är ny vilket innebär att det ställs stora krav på din förmåga att agera självständigt och etablera en stabil plattform för arbetsmiljöarbetet.

Du rapporterar till koncernens Chef Verksamhetsutveckling och tjänsten är placerad på Bravidas kontor i Hägersten.

Erfarenhet, utbildning och person
För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk examen samt flera års erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljöfrågor på strategisk nivå och gärna i en ledande befattning. Då ditt fokus inom arbetsmiljöområdet är säkerhetsfrågor ser vi gärna att du har erfarenhet från högriskbranscher. Vidareutbildning inom kvalitets- och arbetsmiljösystem ses som meriterande. En fördel är också om du har erfarenhet av att arbeta i en nordisk plattform.

Du har god erfarenhet av att ta fram övergripande policys och riktlinjer och bryta ned dessa i konkreta handlingsplaner. Du är en skicklig kommunikatör som drivs av att åstadkomma resultat och trivs i en roll med många kontaktytor både internt och externt. Ditt arbetssätt präglas av god analytisk förmåga och en stor portion uthållighet samtidigt som du har ett tydligt driv som gör att du effektivt leder arbetet framåt.

Som Arbetsmiljöschef får du mycket stora möjligheter att åstadkomma betydande förändringar i organisationen. Du kommer att göra avtryck såväl inom koncernen som inom branschen i stort. Av den anledningen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering och värdesätter att du är utvecklingsorienterad, ambitiös och affärsinriktad och naturligtvis att du har ett stort engagemang för att skapa en arbetsmiljö i världsklass!

Förutom svenska har du goda språkkunskaper i engelska. Har du även kunskap i något av de nordiska språken är det meriterande.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Om Bravida Sverige AB
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Executive. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen nedan. Vid frågor vänligen kontakta Nina Ahlström på 08-120 50 421.

Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb