Business Controller till Eltel

Rekryterare
Plats
Bromma
Annonserat
den 20 februari 2017
Stängs
den 22 mars 2017
Kontakta
Jens Holmberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsuppgifter och ansvar
Eltel Power Distribution bygger, underhåller och förbättrar kraftledningar i det svenska stam- och regionnätet och verksamheten bedrivs ofta i projektform. Som en av två Business Controllers i den svenska verksamheten får du en nyckelroll som ytterst syftar till att säkra en fortsatt positiv utveckling och som säkerställer att vi bedriver vår verksamhet och våra projekt affärsmässigt och med lönsamhet. Du får en bred och spännande roll som bland annat innebär:

  • Löpande stötta och coacha våra chefer i frågor som rör ekonomisk uppföljning
  • Följa upp och rapportera ekonomiskt utfall i våra projekt och kundavtal
  • Driva budget- och prognosprocessen
  • Management reporting
  • Vara en del av ledningsgruppen
  • Ifrågasätta och utveckla nya arbetssätt
  • Delta som Sveriges representant i koncernövergripande ekonomiutvecklingsprojekt

Placering är i Eltels huvudkontor i Bromma (nära Sundbyberg) och du rapporterar till CFO för Power Distribution som sitter i Finland.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har en civilekonomexamen och minst fem års arbetslivserfarenhet från ett tjänsteföretag med teknisk inriktning. Du har gedigen erfarenhet av att följa upp och analysera en projektverksamhet där du har utvecklat ledaregenskaper och en god pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga och att du med öppenhet och nyfikenhet kan skapa och utveckla relationer. Din analytiska förmåga gör att du kan identifiera risker och svagheter i vår verksamhet och du driver engagerat arbetet med att komma tillrätta med bristerna. Det är meriterande om du arbetat i en och förstår komplexiteten i ett större bolag. Du är väl insatt i frågor som rör IT-system kopplade till redovisning och uppföljning och har du jobbat med IFS, Cognos och/eller Qlick View så är det ett extra plus.

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar Eltel tillsammans med Compass. Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan och då vi är angelägna om en snabb process och hanterar ansökningarna löpande så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller på jens.holmberg@compass.se.

Om Eltel
Eltel Networks är Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. Med våra drygt 9 600 medarbetare verkar vi för att göra Europa starkare, tryggare och säkrare genom att tillhandahålla effektiva och innovativa lösningar. I Sverige har Eltel Networks cirka   2 000 anställda över hela landet och omsätter cirka 4 miljarder SEK.

Liknande jobb

Liknande jobb