Lehto Group Oyj söker Projektutvecklingschef - skola och äldreomsorg

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 februari 2017
Stängs
den 21 mars 2017
Kontakta
Caroline Kock
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Med uppdrag att växa Lehtos affär på den svenska marknaden inom skola och äldreomsorg

I rollen som Projektutvecklare hos Lehto så kommer du ha en nyckelroll i vår framgång på den svenska marknaden och som innebär att ta ett helhetsansvar för Lehtos projekts utveckling och kommersiella villkor. Du kommer att vara ansvarig för företagets svenska ramavtalskunder, stödja affären genom att vara den som har koll på delarna i projekten, följa upp att Lehto levererar i linje med tecknade avtal och stötta produktionen med nödvändig information. Som projektutvecklingschef kommer du att vara ansvarig för att söka tomter och att köpa in dem till rätt pris, sköta förhandlingar och se till att teckna hyresavtal för de byggen vi utför. Du behöver räkna och analysera villkor, marginaler och sälja in iden till vår verksamhet som ska utföra samt till de som finansierar bygget.

Som projektutvecklingschef kommer du att tillhöra en av våra nyckelroller och det är därför viktigt att du både kan följa och vill utveckla Lehtos koncept och strategi. I ditt arbete har du nära samarbete och tillgång till vår samlade expertis och professionella stöd från vår finska organisation; där du också kommer att ha tillgång till en egen mentor.

Som en av våra första anställda i Sverige är du också en representant för oss vad gäller projektöverlåtning samt andra affärskritiska beslut.

Vi söker dig som har en utbildning inom bygg- eller fastighet. Du har jobbat i ett par år med snarlika uppgifter lämpligen i byggbranschen och längtar nu efter att få vara med och skapa något, ”bygga ett företag”.

Som person är du resultatinriktad och en skicklig säljare som ständigt ser förbättringsmöjligheter. Du är van att jobba självständigt och har förmågan att jobba strukturerat och välplanerat med fokus på kontinuerlig utveckling för verksamheten.

Vi erbjuder ett företag som nu ska slå sig in på svenska marknaden, som har god ekonomi och växer fort. Det innebär att du kommer att bli utmanad, anstränga dig men också en mycket viktig kugge i vår verksamhet och resa in på svenska marknaden.

Vänligen ansök via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-11884) så snart som möjligt, dock senast 21 mars 2017. Frågor besvaras av Lisbeth Petersson 08-506 450 78 eller Caroline Kock 08-506 450 21; Mercuri Urval.

Lehto är ett finskt börsnoterat byggföretag som vuxit snabbt på den finska marknaden och man har idag tagit stora marknadsandelar inom sina olika verksamhetsområden. Företaget är organiserat i fyra affärsområden, skola- och äldreomsorg, företagslokaler, renovering och bostäder. I Finland är man idag 600 anställda. Lehto har haft en stor framgång med mycket stark tillväxt med god lönsamhet. Företagsledningen har nu tagit det strategiska beslutet att satsa på etablering utomlands och först ut är grannlandet Sverige och en Business Area Director har tillsats för att bygga upp den svenska verksamheten (läs mer på www.lehto.com). Men man behöver bli fler för att skapa tillväxt och söker därför en Projektutvecklingschef inom skola och äldreomsorg.

Liknande jobb

Liknande jobb