Chef Tekniska System till Transdev!

Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 februari 2017
Stängs
den 24 mars 2017
Kontakta
Louise Miliotis
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till utvecklingsavdelningen hos vår uppdragsgivare Transdev söker vi nu en chef för Tekniska System med goda ledaregenskaper. Vi söker dig som brinner för att utveckla systemkoncept och som trivs med att utmana, hitta nya lösningar samt leda andra. Som chef för Tekniska System får du en viktig roll i bolagets framtida konkurrenskraft och lönsamhet. Du ansvarar för tre medarbetare, en person som är ansvarig för underhållssystemet och två personer som är ansvariga för Fordon Online, och rapporterar till Utvecklingsdirektören. Placering är på huvudkontoret i Bromma.

Arbetsuppgifter
I det dagliga arbetet ansvarar du för att leda och utveckla personalen samt driva utvecklingsprojekt inom Tekniska System. Du kommer att agera systemägare för Underhållssystem och Fordon Online samt vara involverad i och driva förändringsarbete inom ansvarsområdet. Rollen innebär även att delta i styrgrupper för utsedda projekt samt förvaltningsgrupper för relevanta förvaltningsobjekt inom IS/IT.

Att skapa och redovisa ekonomiska kalkyler med fokus på nyttoanalyser är också en del av uppdraget.

Genom ditt ledarskap får du dina medarbetare att växa och leverera resultat samt säkerställer att arbetet genomförs i enlighet med riktlinjer, avtal, lagar och föreskrifter. I din roll ingår även att koordinera interna och externa resurser i förhållande till pågående projekt.

Du kommer också själv att aktivt arbeta med projekt och uppdrag och trivs i en miljö som kombinerar det operativa med det strategiska.

Erfarenhet, utbildning och person
För att vara framgångsrik i denna roll har du lätt för att bygga relationer samt har hög integritet. Du trivs med att leda andra och har tidigare erfarenhet från en ledande position, så som chef, arbetsledare eller projektledare. Akademisk examen eller motsvarande yrkeserfarenhet ser vi som ett krav. Ett tidigare tekniskt ansvar alternativt en roll som  teamledare inom exempelvis utvecklingsteam eller diagnossystem anses vara meriterande.

Du behärskar Officepaketet samt har goda kunskaper i både svenska samt engelska.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har en god logisk samt analytisk förmåga. Vi ser även att du är strategisk, målorienterad och serviceinriktad. Vidare ser vi att du som person är uthållig och effektiv även under press. I ditt ledarskap är du diplomatisk, coachande och bra på att motivera andra.

Transdev erbjuder
Som Teknisk Chef System får du en nyckelroll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och som aktivt arbetar med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken. Transdevs värderingar Handling, Ansvar, Nytänkande och Samspel styr deras vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet.

Transdev vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. De eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Transdev med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Louise Miliotis på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Transdev är en av Sveriges största operatörer inom persontrafik. Varje dag görs flera hundratusen resor med oss från Haparanda i norr till Österlen i söder. Vi driver persontrafik på uppdrag av länstrafik, kommuner och landsting. Vi driver också kommersiell tågtrafik och busstrafik. Inom Transdev Sverige ryms varumärkena, Bussakuten, Flygbussarna, Flygbussarna Charter, Båtbussarna, Snälltåget och Styrsöbolaget. Ledord för alla våra verksamheter är säkerhet, pålitlighet och service – något som våra omkring 4 000 medarbetare har med sig i sitt dagliga arbete. Transdev Sverige ingår i den internationella koncernen Transdev med verksamhet i 19 länder världen över. Tack vare detta kan vi förena global expertis med lokal erfarenhet och kunskap. Inom Transdev finns ett stort engagemang för att skapa en säker och modern persontrafik anpassad efter de lokala behoven. Företaget deltar i en rad olika utvecklings- och forskningsprojekt och driver även egna projekt för att utveckla framtidens kollektivtrafik.

Liknande jobb

Liknande jobb