Vi söker medarbetare till Norron

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 februari 2017
Stängs
den 25 mars 2017
Kontakta
Alexander Zetterquist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Tjänsten, med inriktning på kommunikation och marknad, har inte funnits tidigare och vi ser att du har stora möjligheter att växa och utvecklas i rollen. Din utmaning blir att bygga, stärka och förvalta varumärket Norron. Vi erbjuder dig att få jobba med ett team av mycket erfarna personer. Vi är ett litet bolag med 9 anställda och beslutsvägarna är korta. Att arbeta på Norron innebär att du får jobba på ett modernt företag i finansmarknaden men vi ser gärna att du kommer med erfarenheter från andra branscher.

Vad ska du göra?
Du kommer att ansvara för hemsidan och dess innehåll, samt uppdatering på sociala medier. Med jämna mellanrum ska du initiera, planera och genomföra marknadsaktiviteter och kampanjer. Du kommer även att arbeta med att koordinera kommunikationen med våra samarbetsparters som distribuerar fonderna samt att ta fram och förbereda olika presentationer.

Vem är du?
Du kommer att jobba mycket självständig och vi utgår från att du är engagerad, vågar ta initiativ och komma med idéer. Du ska vara orädd och handlingskraftig. Vi ser att du är en driven person med hög integritet som vill utvecklas inom detta område. Självklart ska du tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. Du har även en akademisk utbildning samt erfarenhet och goda kunskaper inom kommunikation, marknadsföring eller digitala medier. Det är meriterande om du har arbetat med detta inom olika branscher. Vi ser att du har en känsla för text och bild och har arbetat med detta tidigare. Är du den här personen är du välkommen att skicka din ansökan till jobb@norron.com. Vi behandlar endast elektroniska ansökningar.

Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta

Alexander Zetterquist, VD
0722352492
alexander.zetterquist@norron.com

Om Norron
Norron grundades för 6 år sedan och förvaltar idag sex Luxemburgregistrerade UCITS fonder. Under dessa år har vi hunnit med mycket. Vi har vunnit en rad priser för våra förvaltningsresultat och 2016 utsåg Privata Affärer oss till årets fondbolag. Vi har även lyckats växa fondernas förvaltade kapital till över 10 miljarder kronor. Idag finns vi etablerade i både Stockholm och Oslo.

Liknande jobb

Liknande jobb