Amendo Bemanning & Rekrytering AB

Seniorkonsult till Amendo Executive Search

Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 februari 2017
Stängs
den 26 mars 2017
Kontakta
Helene Leitner Larsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Har du ett stort nätverk inom ekonomi, bank, finans och försäkring och långt erfarenhet av att arbeta konsultativt och relationsbyggande? Amendo Executive Search söker en senior rekryteringskonsult som vill vara med och utveckla Stockholms näringsliv. Vi är en nischad aktör som hjälper våra kunder att rekrytera chefer, specialister och andra nyckelpersoner. Sedan starten för tre år sedan har vi vuxit i takt med våra kunders efterfrågan och nu är det dags att förstärka teamet ytterligare!

Arbetsbeskrivning
I rollen som senior rekryteringskonsult på Amendo Executive Search är ditt viktigaste uppdrag att hitta rätt nyckelkompetens till våra kunder inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Det gör du genom att sätta dig in i kundens verksamhet och behov, ha en djup förståelse för kandidaters kompetens och hela tiden arbeta för att utveckla ditt professionella nätverk.

Som senior rekryteringskonsult ansvarar du för hela rekryteringsprocessen - från att etablera och upprätthålla kundkontakter till att genomföra djupgående search- och rekryteringsprocesser. Du är ett konsultativt stöd mot såväl kund som kandidat och blir på så sätt en viktig samarbetspartner inom ditt nätverk.

Vår bransch är snabbrörlig och under konstant utveckling vilket innebär att du hela tiden behöver hålla dig uppdaterad om marknaden. En stor del av arbetet är därför att vara insatt, uppdaterad och nyfiken på vad som händer i branschen och sträva efter att lära känna Stockholms näringsliv ännu bättre.

Du ingår i ett framgångsrikt team av seniora rekryteringskonsulter och researcher som kan branschen och har ett stort förtroende ute hos våra kunder. Vår styrka ligger i vår nischade kompetens, vårt konsultativa förhållningssätt och våra innovativa vägar fram till lyckade rekryteringar. Vi hoppas att du med din erfarenhet och ditt driv vill vara med och bidra till det!

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är van att jobba konsultativt mot kund och andra kontaktytor. Du har gedigen erfarenhet av tjänsteförsäljning och kundrelationer, med fördel inom ekonomi, bank, finans och/eller försäkring. För att lyckas i rollen har du troligtvis en akademisk examen inom relevant område och ett starkt affärsmässigt förhållningssätt. Kanske jobbar du redan idag som searchkonsult och lockas av att komma till ett bolag som har en tydlig nisch inom ekonomi, bank, finans och försäkring?

Du trivs i ett entreprenörsdrivet bolag med korta beslutsvägar och framåtanda, och vill vara med och utveckla Amendo Executive Search till marknadens mest seriösa och långsiktiga samarbetspartner.

Vi tror att du kan driva arbetet framåt på ett självständigt sätt och samtidigt uppskattar lagarbete. Du har ett stort nätverk inom Stockholms näringsliv och jobbar kontinuerligt med att expandera detta. Du är målmedveten, lösningsorienterad och trygg i kontakten med nya människor. Vi ser också att du har en hög kommunikativ förmåga och är flytande i engelska och svenska.

Om Amendo
Amendo Executive Search är ett dotterbolag inom Amendokoncernen som är tydligt nischade mot ekonomi, bank, finans och försäkring. Vår målsättning är att i varje enskilt uppdrag överträffa förväntan och att tillsammans skapa mer lönsamma och attraktiva arbetsgivare. Tack vare att du omges av handplockande, kompetenta och affärsdrivna kollegor som arbetar tillsammans med spännande kunder får du göra skillnad och utvecklas varje dag på jobbet. Vi arbetar tillsammans mot gemensamt uppsatta mål och har alltid våra kunder i fokus vilket har resulterat i ett mycket gott rykte i branschen.

Frågor och kontakt
Vi vill gärna att du ska komma och jobba hos oss! Du söker tjänsten på www.amendo.se så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringschef Helene Leitner Larsson, h.leitner-larsson@amendo.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb