Redovisningschef till Nordic Service Partners

Rekryterare
Nordic Service Partners
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 februari 2017
Stängs
den 26 mars 2017
Kontakta
Nina Grundström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsuppgifter
Detta är en stor chans för Dig som vill ta nästa kliv i din karriär och utvecklas vidare då NSP nu söker en redovisningschef med entreprenöriell ådra. Kanske arbetar du i en liknande roll idag och är en ambitiös redovisningsekonom som är redo att kliva upp ett steg och få eget personalansvar?
Ditt ansvarsområde kommer att innefatta att självständigt ansvara för bolagets redovisningsavdelning och fördela arbetet för den löpande redovisningen, bokslut och deklarationer samt support till verksamheten. Du rapporterar till CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
-Löpande bokföring för samtliga bolag i Sverige samt Danmark
-Upprätta månads-kvartals- och årsbokslut (IFRS och K3)
-Månatlig koncernkonsolidering inklusive kassaflödes analyser
-Årsredovisningar och deklarationer
-Proaktivt arbeta med förbättringar och effektiviseringar
-Personalansvar för 2-3 personer

Vem är du?
För att trivas hos NSP är du en positiv och kommunikativ person som uppskattar att bygga goda relationer. Då bolaget är i en stark expanderande fas så ser vi att du är flexibelt lagd och vill vara med och utveckla processer och rutiner.
Till rollen söker vi dig som har en universitetsexamen i ekonomi eller motsvarande.
Du har minst 5 års erfarenhet från redovisning samt erfarenhet av koncernredovisning enligt IFRS och K3. Som person är du engagerad, driven, självgående och resultatinriktad.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande och viktig roll där du får vara med och utveckla bolaget vidare. NSP är ett ungt, trevligt och expanderande företag som jobbar för att alla medarbetare ska trivas och tycka att det är positivt och roligt att gå till arbetet. På kontoret i Ulvsunda, nära Bromma Blocks arbetar idag 18 personer.
I denna rekryteringsprocess samarbetar NSP med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Grundström på 0708-95 59 82 eller nina.grundstrom@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Nina Grundström
0708 95 59 82
nina.grundstrom@jurek.se

Om företaget
Nordic Service Partners Holding AB (publ) (NSP) grundades 2004 och är idag ett av Nordens största restaurangföretag. NSP:s verksamhet omsätter cirka 1 000 miljoner svenska kronor och omfattar ett 65-tal restauranger i Sverige och Danmark. NSP är Burger Kings största franchisetagare i Norden samt franchisetagare till KFC (Kentucky Fried Chicken) och TGI Friday´s. NSP är sedan april 2016 privatägt. För mer information se www.nordicservicepartners.se

Vår ambition är att vara en av Nordens mest attraktiva arbetsgivare och vi tror på att glada medarbetare skapar lönsamma affärer och nöjda gäster. Vi arbetar i ett högt tempo med högt ställda lönsamhetsmål och söker dig som vill bidra till att NSP blir ännu mer framgångsrika i framtiden.

Liknande jobb

Liknande jobb