Finance Manager till Linklaters

Rekryterare
Linklaters
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 februari 2017
Stängs
den 30 mars 2017
Kontakta
Malin Sjöström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
I rollen som Finance Manager för den svenska verksamheten leder du ekonomiavdelningen och arbetar kontinuerligt för att effektivisera och utveckla enheten. Du har det övergripande ansvaret för Linklaters svenska bolag samt leder och fördelar arbetet i gruppen samtidigt som du själv stöttar och ingriper vid generella ad-hoc frågor. Du kommer att rapportera till Managing Partner i Sverige samt Finance Manager för Europa i Madrid.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:

- Personalansvar för tre medarbetare.
- Ansvara för redovisningen för de två svenska bolagen Linklaters och Linklaters Holding.
- Finansiell rapportering och uppföljning av nyckeltal.
- Credit Control
- Budget- och prognosarbete.
- Kvalitetsansvar för ekonomifunktionens arbete, rutiner och processer samt säkerställa kvalitet från Linklaters SSC i Warszawa.

Vem är du?
Till rollen som Finance Manager söker vi dig som har civilekonomexamen eller motsvarande utbildningsbakgrund. Vi ser att du idag arbetar i en liknande ledande roll alternativt har minst sju års relevant ekonomisk bakgrund och vill ta steget till att ha personalansvar. Din controllererfarenhet är god och för att axla rollen är det nödvändigt att du har flytande kunskaper i både svenska och engelska. Har du erfarenhet av branschen eller annan konsultverksamhet, gärna i internationell miljö, ses detta som meriterande.

För att trivas och lyckas i rollen som Finance Manager söker vi dig med egenskaper som analytisk, strukturerad och kommunikativ. Du inger snabbt förtroende och levererar alltid med fokus på hög kvalitet. Vidare har du en god ledarförmåga samtidigt som du är prestigelös. Din kommunikativa förmåga är god och som person beskrivs du som positiv, nyfiken och kunnig.

Du erbjuds...
Du erbjuds ett omväxlande och utmanande arbete där du får möjlighet till bredd och utveckling. Linklaters sitter i mycket fina lokaler på Regeringsgatan 67 i Stockholm och du kommer att tillhöra en verksamhet med engagerade kollegor och en bra gemenskap.

I denna rekrytering samarbetar Linklaters med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Sjöström på 0709-72 14 70 eller malin.sjostrom@jurek.se. Urval sker löpande varför vi snarast ser fram emot din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Start:
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag:
Snarast, vi går igenom ansökningarna löpande.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Malin Sjöström
0709-72 14 70
malin.sjostrom@jurek.se

Om verksamheten
Linklaters lämnar juridisk rådgivning till världens ledande företag, finansiella institutioner och statliga organisationer i deras mest komplexa transaktioner och ärenden. Med 29 kontor i de främsta affärs- och finanscentra, levererar Linklaters en unik service till klienter över hela världen. Linklaters är den enda ledande globala advokatbyrån med lokal närvaro i Norden. Läs mer om Linklaters: www.linklaters.com

Liknande jobb

Liknande jobb