Key Account Manager till Sapa Profiler AB

Plats
Göteborg eller Vetlanda
Annonserat
den 28 februari 2017
Stängs
den 26 mars 2017
Ref:
SE-11913
Kontakta
Suzanne Waxberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Driven, affärsmässig och relationsskapande KAM till Sapa Profiler AB med placering i Göteborg eller Vetlanda

Vi söker en Key Account Manager som med affärsmässighet och stort engagemang vill vara en del av det team som driver Sapa Profilers fortsatta tillväxt i Sverige och internationellt. I denna roll ska du fördjupa och utveckla affärsrelationer med din nyckelkund Volvo Personvagnar. Ditt ansvar är att säkerställa att vår kund får tillgång till hela Sapa Profilers kunskap och erbjudande och därigenom långsiktigt säkerställa relationer och lönsamheten i affären. Det handlar om att skapa lönsamhet och idéer tillsammans med kunden för framtiden i alla led.

Du har fullt kommersiellt ansvar och fokuserar på att utveckla vår position som ledande leverantör av aluminiumlösningar. Rollen innebär därför att vårda och vidareutveckla ett nära tekniksamarbete. Du är den avgörande länken mellan kundens inköps- och teknikorganisationer och vår utvecklingsavdelning och du har det kommersiella ansvaret i de kundprojekt som skapas.

För att bli framgångsrik hos oss tror vi att du har en gedigen erfarenhet av försäljning gentemot automotive, eller har arbetat inom automotive, är duktig på att utveckla långsiktiga relationer med dina kunder och du är kund- och resultatorienterad. Vidare tror vi att du har en god förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt i en entreprenöriell miljö och du besitter förmodligen en god analytisk och strategisk förmåga. Att skapa och identifiera affärsmöjligheter är du duktig på och du räds inte att ta på dig utmaningar. I grunden har du en relevant Universitetsutbildning och du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.

Vi erbjuder dig ett spännande säljarbete på ett marknadsledande, entreprenöriellt och globalt företag med ett starkt varumärke med stora möjligheter till personlig utveckling där människor trivs. Placering för tjänsten är Göteborg eller Vetlanda och du rapporterar till Sales Manager Export and Automotive. I rollen ingår en del resande.

Vill du bli en del av vårt engagerade team?

Välkommen med din ansökan senast den 26 mars 2017 på www.mercuriurval.se ange ref nr SE-11913. Sänd din ansökan snarast då vi gör ett löpande urval. Eventuella frågor besvaras av Suzanne Waxberg, tel. 031-333 5216 på Mercuri Urval.

Sapa är världsledande leverantör av aluminiumlösningar. Vi formar en lättare framtid genom att erbjuda global räckvidd och lokal närvaro inom strängpressning, byggsystem och precisionsrör. Vi har 23 500 medarbetare i över 40 länder och vårt huvudkontor ligger i Oslo, Norge. Sapa Profiler AB med cirka 1000 anställda och en omsättning på cirka 2,2 miljarder kronor ingår i Sapas nordiska profilverksamhet. Sapa Profiler AB är marknadsledande i Sverige. Produktion och försäljning finns i Vetlanda, Finspång, Göteborg, Stockholm och Sundsvall.