Systemspecialist Visma PX

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 februari 2017
Stängs
den 30 mars 2017
Kontakta
Gustav Emthén
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

WSP annonsbild

Till WSP Sverige, med placering i Globenområdet, söker vi en driftig och systemintresserad ekonom till att axla rollen som Systemspecialist för Visma PX. Visma PX är ett helintegrerat affärssystem som från grunden är framtaget för tjänste- och konsultbolag med komplexa projekt- och organisationsstrukturer.

Vi söker dig som är ekonom i grunden med god förståelse för redovisning i komplexa organisationer som har utvecklat ett genuint systemintresse. Antingen arbetar du som systemkonsult idag alt har du ett superuser-ansvar inom en ekonomiavdelning som du vill vidareutveckla. Rollen är bred vilket kräver intresse av att arbeta i en roll med många kontaktytor inom både ekonomi och IT.

Då rollen innebär utbildningar krävs en pedagogisk förmåga. WSP växer vilket skapar en dynamisk och föränderlig miljö vilket rätt person måste uppskatta. God social förmåga och en positiv attityd är av stor vikt för att lyckas i rollen. Erfarenhet av Visma PX är självklart en stor fördel men inget krav då även kunskap av andra system är av intresse. Din svenska och engelska är felfri och rollen är en del av företagets redovisningsgrupp och rapporterar till Redovisningschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Systemägare för Visma PX med tillhörande teamleader-ansvar för WSP.s interna supportfunktion inklusive schemaläggning och bemanning
  • Hantering av komplexa ärenden som inte kan hanteras av supportfunktionen
  • Daglig administration av användarbehörigheter samt ansvar för kopplingen mellan Visma PX och Agresso med tillhörande felsökningar
  • Ansvara för, samt hålla i utbildningar av nya och befintliga PX användare.
  • Vid förvärv ansvara för upplägg av införandet i PX
  • Framtagande av underlag till Internrevisionen
  • Löpande initiera och driva kontinuerliga förbättringar av systemet i samarbete med användare och management. 

Välkommen med din ansökan, snarast via www.futurevalue.se. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Emthén, 0767 – 83 55 90, gustav.emthen@futurevalue.se.

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har vi 36 500 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har vi omkring 3 700 medarbetare.

Liknande jobb

Liknande jobb