Einar Mattsson söker en verksamhetsutvecklare

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 mars 2017
Stängs
den 11 april 2017
Ref:
18684
Kontakta
Mattias Sahlström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Drivs du av att analysera, förstå och effektivisera? Skapar du förtroende och engagemang i förändring? Då ska du jobba på Einar Mattsson. Einar Mattsson-gruppen äger, förvaltar, utvecklar och bygger bostäder. Företagsgruppen är ett familjeföretag som varit verksamt på Storstockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935 och är en av de större privata ägarna av hyresbostäder i Stockholmsregionen. Företagsgruppen är organiserad i fyra områden: egna fastigheter, bostadsprojekt, övriga investeringar samt bygg- och förvaltningstjänster. Tillsammans har vi en unik kunskap som spänner över en fastighets hela livscykel. Vi är ett värderingsstyrt företag som med ett långsiktigt perspektiv drivs av att skapa värde för medvetna kunder som vill ha ett bättre och enklare liv där de känner sig respekterade, trygga och stolta. Einar Mattssongruppen har cirka 360 anställda och omsätter cirka två miljarder kronor. Vårt affärsområde ”Byggproduktion” söker nu en ansvarig för verksamhetsutveckling. Att utveckla och förbättra arbetssätt och metoder är ett viktigt fokusområde för oss. Tillsammans med ledningsgruppen kommer du att ta verksamhetens pågående förbättringsarbete till nästa nivå.

Arbetsbeskrivning
Som ansvarig för verksamhetsutvecklingen tar du individuellt och tillsammans med medarbetarna fram förbättringsförslag som du sedan implementerar i aktuellt projekt eller i hela verksamheten. Din målsättning är att få affärsdrivande och välgrundad utveckling att ske. Du driver projekten med riskanalyser och riskhantering inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi vill också att du bidrar till att nå uppsatta krav i enlighet med Einar Mattssons affärsmål och externa certifieringskrav. Ditt ansvar är att i nära samarbete med verksamheten skapa och implementera enhetliga arbetsmetoder. För dig är det självklart med uppföljning för att säkerställa bästa effektivitet och efterlevnad. Du är en viktig motor i den gemensamma förändringsresan och coachar, leder och stöttar produktionen.

Varför Einar Mattsson?
Drivs du av att åstadkomma beständig förändring så erbjuder vi ett företag med stort fokus framåt. Vi har högt i tak och ett prestigelöst, positivt klimat med nära till beslut och du kommer in i en spännande fas av vårt förbättringsarbete. Ansvarig för verksamhetsutveckling ingår i Byggproduktionens ledningsgrupp och rapporterar till affärsområdeschefen.

Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarenhet av förändringsledning. Du är högskoleutbildad t ex inom teknik eller ekonomi.  Du har mycket god analys- och handlingsförmåga och du trivs med att leda och samverka i förändring. För att leverera i den här rollen krävs det att du är prestigelös, gillar att arbeta strategiskt såväl som operativt och har en god förmåga att kommunicera med och engagera andra människor. Målinriktad, inspirerande och strukturerad är andra egenskaper som beskriver dig som kan lyckas, trivas och bli framgångsrik i den här rollen.

Kontaktperson
I denna rekrytering arbetar Einar Mattsson Byggnads AB med Experis Engineering. Vi hanterar ansökningar löpande.

För frågor angående tjänsten kontakta, Mattias Sahlström, Rekryteringskonsult Experis, tel :08-736 11 13 eller mattias.sahlstrom@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb