Passionerad säljare till Skagen

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 mars 2017
Stängs
den 31 mars 2017
Kontakta
Mats Holmberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Distribution sales
Tjänsten är till stora delar fokuserad på att underhålla och bygga nya relationer med SKAGENs distributörer och samarbetspartners över hela landet. Detta kräver en stark egen drivkraft och förmåga att planera och genomföra sina uppgifter. Du behöver kunna identifiera möjligheter till nya affärer och agera på dessa. Med placering i Stockholm kommer du att vara en del i ett team om sju personer som täcker all försäljning i Sverige, och där tre personer arbetar helt eller delvis med våra samarbetspartners. Förutom självständighet och drivkraft krävs också att du fungerar väl tillsammans med dina kolleger i teamet, där ni med gemensamma krafter arbetar för att nå företagets mål. 

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har passande universitetsutbildning och är passionerat intresserad av försäljning i fond- och finansbranschen. Du har sannolikt några års branscherfarenhet. För oss är dock inställning och engagemang viktigare än formell erfarenhet. Runt hälften av tiden kommer du att vara på resande fot på kundaktiviteter utanför Stockholm. 

Din profil

• Stark kommunikationsförmåga och utåtriktad personlighet, du tycker om att tala inför andra

• Integritet, ärlighet och ansvarstagande är ledord för rätt kandidat

• Bred ekonomisk kunskap – gärna med fokus på aktier och makroekonomi 

• Synlig energi, ambitiös och proaktiv i både uppåt- och nedåtgående marknad 

• Kan kombinera affärsdriv med förståelse för vikten av hög kvalitet och långsiktiga affärsrelationer

• Du är prestigelös men tävlingsinriktad och har höga ambitioner i att driva åtaganden

SKAGEN samarbetar i denna rekrytering med Boardtalk. Välkommen att visa intresse via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Mats Holmberg på 072-853 23 13 alt e-mail mats.holmberg@boardtalk.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

SKAGEN - Ett annorlunda fondbolag
SKAGEN är ett oberoende nordiskt fondbolag med en lång och framgångsrik historia av att aktivt förvalta aktiefonder och räntefonder. Vi tror att självständigt tänkande är det säkraste sättet att uppnå bästa möjliga riskjusterade avkastning. Med huvudkontor i Stavanger, långt från världens finansiella centrum på Norges stormiga västkust är vi ett oberoende fondbolag, utan kopplingar till banker och andra finansiella institutioner. Vi koncentrerar oss med andra ord på det vi kan bäst – fondförvaltning.

Liknande jobb

Liknande jobb