Verksamhetsansvarig förvaltare till Thulehem

Plats
Lund
Annonserat
den 1 mars 2017
Stängs
den 2 april 2017
Kontakta
Annika Loberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Stiftelsen Thulehem i Lund söker nu en fastighetsförvaltare med övergripande verksamhets- och personalansvar
 
Tjänsten

Tjänsten som fastighetsförvaltare är placerad direkt under styrelsen. Du kommer att vara övergripande verksamhetsansvarig och ansvara för förvaltningen av fastigheten. 

Vårt fastighetsbestånd består av 271 hyreslägenheter fördelade på 14 huskroppar, en gemensamhetsanläggning, Vipegården, och en vacker parkanläggning.

Dina arbetsuppgifter
Som verksamhetsansvarig har du det övergripande ansvaret för förvaltning, ekonomi och uthyrning. Till din hjälp har du en ekonom, en informatör/kontaktperson och för närvarande tre fastighetsskötare. Vi anlitar dessutom upphandlade entreprenörer för underhåll/reparationer och projekt.

  • Ansvar för investeringar, underhåll och drift av fastigheterna
  • Personalansvar
  • Ansvar för verksamhetens ekonomi, budget och resultat
  • Ansvar för uthyrning och kontraktsskrivande
  • Framtagande av planer och kostnadskalkyler
  • Intern projektansvarig och samordnar i reparations- och underhållsprojekt
  • Ansvarig för myndighetskrav
  • Upphandling, uppföljning och utvärdering av service- och driftentreprenörer

Arbetet är mycket självständigt med stor möjlighet att utveckla både din egen roll och verksamheten. Du kommer att ha regelbunden kontakt med styrelsens arbetsutskott och även delta och vara föredragande vid styrelsemötena.

Kvalifikationer
Den vi söker är en person som är högskoleingenjör/gymnasieingenjör på byggteknisk linje eller har annan motsvarande teknisk utbildning. Du bör ha gedigen kunskap om fastighetsdrift och av arbete med underhållsprojekt och löpande budgetuppföljning samt energifrågor och upphandlingar. På tidigare jobb har du haft resultatansvar och har arbetet med budget och uppföljningar. Du har också erfarenhet av ledarskap och tycker om att arbeta självständigt och med mycket varierande uppgifter. Arbetet innebär kontakter med både hyresgäster och entreprenörer, vilket kräver både smidighet och integritet. 
 
Ansökan
Om du tycker att tjänsten som verksamhetsansvarig förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Stiftelsen Thulehem i Lund med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 2 april 2017.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på 070 – 989 50 13.

Om Thulehem
Thulehem ligger i ett lummigt och lugnt parkområde på Vipelyckan i Östra Lund. Lägenheterna, som är i storleken 1-4 RoK, är ljusa och fräscha med modern utrustning. Lägenhetsbyggnaderna är i två våningar, utan hiss, och alla lägenheter har balkong i söderläge. På Thulehem bor man i hyresrätter vilket innebär att man inte behöver någon insats för ditt boende. Thulehem är inte bara ett vanligt seniorboende, utan vi värnar om god boendemiljö med ett stort gemensamhetsutbud. Genom Thulehems Intresseförening anordnas olika aktiviteter, föreläsningar och utflykter.

Liknande jobb

Liknande jobb