Finsktalande kredithandläggare till storbank

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 mars 2017
Stängs
den 31 mars 2017
Kontakta
Linda Marcus
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med och bygga upp ett nytt team inom Kredit och Krav i en av Sveriges storbanker? Vår kund befinner sig just nu i en expansiv fas och vi söker dig som är långsiktig då det finns stora utvecklingsmöjligheter inom banken för rätt person.

Avdelningen och teamen
Du kommer att bli en del av ett nordisk team som består av ett 30 tal medarbetare. Du ingår i det finska teamet men kommer även ha kontakt med kollegor och kunder i de övriga nordiska länderna beroende på språkkompetens och är back-up i det svenska teamet.

Tjänsten som Kredithandläggare
Teamet hanterar inkommande kort- och kreditansökningar från privat- och företagskunder. Rollen som handläggare är bred och du får möjlighet till omväxlande arbetsuppgifter med fokus på kundkontakter och administration. Tjänsten innefattar hantering av frågor via mail och telefon såsom ex avslag, kompletteringar och generella frågor kring ansökningsprocessen. Vidare ingår manuell registrering av uppgifter på ansökningshandlingarna, kreditbedömning och övrig administration.

Kvalifikationer
Språkkunskaper - Då du kommer att arbeta mot bankens finska kunder söker vi dig som är van att utrycka dig obehindrat på finska i både tal och skrift. Eftersom du dessutom är back-up i det svenska teamet är det också viktigt att du kan utrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

I tillsättningen av dessa tjänster lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker därför dig som är serviceinriktad och kundfokuserad. Du är administrativt lagd och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du analytisk och har ett intresse för ekonomiområdet. Du värderar dina kollegor högt och är en teamplayer. 

Ansökan
Maila din ansökan till ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus på linda.marcus@sw.se Tjänsten är en s.k Hyr/Rekrytering då du inledningsvis kommer att bli anställd som konsult på SW under 12 månader och bankens ambition är att sedan rekrytera över personen. Välkommen med din ansökan!

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb