Nyutexaminerad ekonom till bank

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 mars 2017
Stängs
den 31 mars 2017
Kontakta
Linda Marcus
Arbetstid
Heltid

Är du i början av karriär, vill arbeta internationellt och skaffa dig erfarenhet inom bank och finans? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu två juniora konsulter till en av Sveriges storbanker i centrala Stockholm.

Tjänstebeskrivning
Avdelningen Utlandsbetalningar är ett affärsstöd och supporterar bankens kontor och företagskunder vid komplicerade betalningar. Avdelningen består av ett 30 tal medarbetare som tillsammans ansvarar för handläggning och reklamationshantering av betalningsuppdragen. Teamet administrerar inkommande och avgående utlandsbetalningar samt utländska checkar. I tjänsten har du många kontaktytor, dels inom banken men också externt med utländska banker och utländska företagskunder.

Banken erbjuder dig en fördjupad kompetens inom betalningsområdet och att bli betalningsspecialist och du får möjlighet att bygga ett stort nätverk i en internationell bankmiljö.  

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är i början av din karriär. Du har en akademisk examen inom ekonomi och har ett stort intresse för bank och finans. Som person är du engagerad och lättlärd och du vill gärna bredda din kompetens och lära dig nytt. Du tycker om att ge god service samtidigt som de har en administrativ ådra och ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du prestigelös och har en problemlösande inställning. 

Ansökan
Maila din ansökan till ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus på linda.marcus@sw.se Tjänsterna är två konsultuppdrag med anställning hos SW. Uppdragslängd 9 månader med start i mars tom sista november samt chans till förlängning. Vid frågor vänligen kontakta Linda Marcus på 08/407 55 51. Välkommen med din ansökan!

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb