Svea Ekonomi AB söker en junior Compliance Officer

Rekryterare
Svea Ekonomi AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 mars 2017
Stängs
den 1 april 2017
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Svea Ekonomi behöver förstärka sin organisation med en junior Compliance Officer. Du rapporterar direkt till Head of Compliance.

I rollen som junior Compliance Officer på Svea Ekonomi kommer du stödja verksamheten i frågor avseende regelefterlevnad, informera och utbilda personal om nya externa och interna regler, kontrollera att nya eller väsentligt förändrade produkter följer regelverket som gäller för verksamheten, övervaka och kontrollera efterlevnaden av externa och interna regelverk.

Dina arbetsuppgifter innebär bl a:

  • Omvärldsbevakning av förändringar i de regelverk som styr verksamheten
  • Riskanalys, granskning, utvärdering och rapportering
  • Att bidra i kvalitetssäkringsprocessen vid implementering av interna regler
  • Att arbeta för att skapa förutsättningar för en god intern kontrollmiljö samt hög etisk standard
  • Du kommer medverka i affärsutvecklande projekt och produktutveckling inom organisationen.

Detta är en utåtriktad roll med många kontakter inom organisationen där du själv är med och påverkar funktionens nya rutiner och processer.

Vem är du
Du har juristexamen och något års erfarenhet från compliance, från bolag, finansiellt institut eller advokatbyrå, alternativt ett par års erfarenhet av arbete som jurist från bank eller finansiellt institut med intresse för compliance.  Arbetet ställer höga krav på din förmåga att arbeta självständigt, social kompetens, flexibilitet och noggrannhet liksom på en mycket hög integritet. Vi förväntar oss att du har gott omdöme, tycker om att arbeta i ett högt arbetstempo, samt en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.

Som person är du driven, van att leverera med hög kvalitet och att genomföra förändringar. Du är van att arbeta med komplexa frågor och planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du är lösningsorienterad. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Du erbjuds
Att arbeta hos Svea Ekonomi innebär att vara delaktig i en ständig utvecklingsprocess. Vår målmedvetna satsning på nya tjänster och nya marknader har gjort att vår tillväxt är stark både i Sverige och övriga Europa. Det här gör så klart Svea Ekonomi till en dynamisk och spännande arbetsplats! Att sätta kunden i fokus är självklart men även du som medarbetare kommer att känna att dina idéer och kunskap tas tillvara. Engagemang, kompetens och handlingskraft är några av våra ledstjärnorna i vår företagskultur.

Du som inte är rädd för förändring eller utmaningar och är beredd att satsa för att lyckas är välkommen att följa med oss på vår fortsatta resa.

Då tjänsten ska tillsättas snarast, sker intervjuer löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Ulriikka Uittomäki, telefon: 0766 331440. Välkommen med din ansökan, inklusive ditt examensbevis och betyg, snarast via vår hemsida: www.jurek.se

Om verksamheten
Svea Ekonomikoncernen är en Nordens ledande leverantörer av finansiella och administrativa tjänster. Sedan starten 1981 har vi växt och är idag ett kreditmarknadsbolag med mer än 900 anställda i koncernen, verksamhet i tio europeiska länder och samarbetspartners över hela världen.

Vi erbjuder allt från betallösningar för e-handel, finansieringslösningar för butiker, olika typer av rörelsekapitalfinansiering för små-och medelstora företag samt administrativa tjänster avseende våra kunders betalflöden. Vi har även en rad finansiella tjänster och produkter inriktade mot privatpersoner.  

Genom att förena ny teknik och innovativa lösningar med en hög personlig service där vi sätter kunden i centrum kan vi alltid erbjuda våra kunder det bästa alternativet.

Liknande jobb

Liknande jobb