Ekonomichef till Carl F

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 2 mars 2017
Stängs
den 27 mars 2017
Kontakta
Sebastian Anderson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Drivs du av att arbeta i en organisation där du får och förväntas vara delaktig och har stora möjligheter att påverka och bidra? Vill du arbeta i en framåt, dynamisk och innovativ miljö? Då är rollen som ekonomichef på Carl F något för dig.

Arbetsbeskrivning
Som ekonomichef på Carl F har du det operativa och strategiska ansvaret för ekonomifunktionen och medverkar till att driva verksamheten framåt. Du ingår i ledningsgruppen och har personalansvar för en medarbetare. Förutom att agera bollplank till VD, ledningsgrupp och verksamheten i stort ansvarar du för:

• Redovisning, bokslut, årsredovisning och resultatuppföljning
• Moms, skatter och deklarationer
• Budget och prognoser
• Rapportering
• Ekonomisk uppföljning och analys
• Implementering av nytt ekonomisystem

Din bakgrund
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har 5-10 års erfarenhet av kvalificerad redovisning och ekonomistyrning, meriterande med tidigare erfarenhet som ekonomichef. Du har goda IT-kunskaper och ett stort IT-intresse, är en erfaren affärssystemanvändare och du är van att hantera Excel såväl i din rapportering som beslutsstöd. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mindre/medelstort företag och är van att se helheten och flödenas betydelse och inverkan på verksamheten.

Som person är din kommunikativa och analytiska förmåga av största vikt och du står för noggrannhet och struktur samt levererar med kvalitet. Du är en engagerad och initiativrik och tycker om när det händer mycket. Vidare ser vi att du är en social och jordnära person som hugger tag när och där det behövs och som tycker om att arbeta affärsnära.

Ansökan
Vill du vara med på Carl F:s fortsatta utveckling är du varmt välkommen med din ansökan, sök snarast då vi arbetar med löpande urval. I denna rekrytering samarbetar Carl F med SJR in Scandinavia. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102.

Om företaget
Du har säkert sett oss.
Carl F är ett renodlat serviceföretag som är marknadsledande i sydvästra Skånes inom transporter, lyft och framförallt avfalls- och materialhantering. Vi vill tillfredsställa våra kunders önskemål genom kompletta/optimala/flexibla/pålitliga/kostnadseffektiva lösningar med hög kvalitet och samtidigt bidra till ett mer hållbart samhälle. Man ser ofta våra gulröda lastbilar och containrar i sydvästra Skåne, från Helsingborg, runt Ringsjön och ner till Ystad. Vi är ett 129-årigt familjeföretag och har runt 65 anställda, ett fyrtiotal fordon, över 4 000 containrar och en egen sorteringsanläggning för avfall. Läs gärna mer på carlf.se

Liknande jobb

Liknande jobb