Din Bil Sverige AB söker en Kvalificerad Redovisningsekonom

Plats
Hammarby Sjöstad
Annonserat
den 2 mars 2017
Stängs
den 1 april 2017
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Tjänstebeskrivning
I rollen som kvalificerad redovisningsekonom kommer du ingå i den centrala redovisningsfunktionen under ledning av koncernredovisningschefen. Du kommer arbeta med löpande redovisning, bokslut, kontoavstämningar, systemintegrationer och processförbättringar.

Tjänsten är en tillvidaretjänst på heltid med inledande provanställning om sex månader. Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor i Hammarby Sjöstad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är Civilekonom eller har motsvarande högskoleutbildning. Du har arbetat 2-3 år som redovisningsekonom. Du är en van användare i Excel och låter programmet vara en naturlig del i ditt arbetssätt för att beräkna, strukturera och analysera data.

Det är meriterande om du har arbetat med anläggningsredovisning, koncernbokslut och koncernrapportering.

Personliga egenskaper
Som person gillar du att arbeta i grupp, men du är samtidigt van vid att självständigt lösa uppgifter och komma med förbättringsförslag. Vidare är du noggrann, men samtidigt snabb och effektiv. Du behöver ha lätt för att kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och Din Bil Sverige AB tar hjälp av SW. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på SW, Anette Skantz, 08-407 55 66

Om företaget
Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG och representerar varumärkena Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Porsche och Volkswagen Transportbilar på de svenska storstadsmarknaderna. Företaget har idag ca 2000 anställda och omsätter cirka 17 miljarder SEK. Totalt har Din Bil Sverige idag 37 försäljningsställen i regionerna Stockholm, Göteborg och Syd.

Liknande jobb

Liknande jobb