Director of Marketing till Forever Living

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 3 mars 2017
Stängs
den 22 mars 2017
Kontakta
Christina Fredriksson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som Director of Marketing leder du arbetet på marknadsavdelningen med ett trettiotal medarbetare inom Brand & Communication, Logistics, Support/Customer Service, Event & Incentives, Relations Management och Development. Ansvaret innebär att förverkliga varumärkesstrategier genom kommunikation kring produkter och affärsmöjligheter, aktivitetsplaner, kampanjer, events och säljstimulerande åtgärder för både återförsäljare och slutkunder. I nära samarbete med Country Manager utformar du strategin för att stödja och utveckla toppåterförsäljarna.

Vi söker en säker och framgångsrik ledare med gedigen erfarenhet av marknadsförings- och varumärkesarbete. Du bör ha arbetat med konsumentprodukter, helst i nordisk verksamhet där försäljningen sker via återförsäljare till slutkund. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom multichannel marketing, PR, e-handel och ett stort intresse för trender kring kommunikation. Vi förutsätter att du är en skicklig kommunikatör, både på svenska och engelska, samt har en relevant utbildning med inriktning på marknadsföring.

Som person är du målinriktad och drivande med stor social kompetens och naturlig fallenhet att alltid agera för kundens bästa. Med inspirerande ledarskap och coachande förhållningssätt skapar du laganda och positiva resultat. Du når framgång genom ett genuint intresse för att bygga ett starkt och motiverat team omkring dig i kombination med din egen förmåga att arbeta både operativt och strategiskt.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 22 mars 2017. Om du har frågor, kontakta Christina Fredriksson 070-271 51 40 eller Anna Åkesson 076-33 88 796.

Om företaget
Forever Living Products Scandinavia AB är det största direkthandelsföretaget i Skandinavien inom hudvårds- och kosttillskott baserade på växten Aloe vera. Den skandinaviska verksamheten omfattar förutom Sverige även Norge, Danmark och Finland. Företaget sysselsätter tusentals återförsäljare i Skandinavien samt ett 60-tal medarbetare på huvudkontoret i Mölndal. Moderbolaget finns i USA och är världens största producent och odlare av Aloe vera. Koncernen finns representerad i över 150 länder. Läs mer på www.foreverliving.se

Liknande jobb

Liknande jobb