Företagsrådgivare till Installatörsföretagen Service i Sverige AB

Plats
Göteborg
Annonserat
den 3 mars 2017
Stängs
den 24 mars 2017
Ref:
SE-11960
Kontakta
Louise Dellström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du hjälpa företag inom El- och VVS-branschen att lyckas och växa?

Om tjänsten
Som Installatörsföretagens ansikte utåt ger vi medlemmarna råd och stöd, samt företräder branschen med syfte att stärka medlemmarnas lönsamhet och utveckling. Till vår hjälp har vi kollegor med expertis inom områden som kollektivavtal, arbetsrätt, bransch- och affärsjuridik och kompetensförsörjning. En stor del av rådgivningen sker per telefon, men besök hos företagen är också vanligt förekommande, framförallt i samband med förhandlingar. Som företagsrådgivare hjälper vi företagen i deras vardag, vilket innebär att jobbet är varierat, utmanande och energigivande. Många frågor handlar om kollektivavtalens tolkningar, arbetsrätt, ledarskap, kompetensutveckling och branschfrågor. Ingen dag är den andra lik och vi motiveras av att tillsammans hjälpa och stötta medlemsföretagen.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet från VVS-branschen där du antingen har drivit eget företag, eller har haft en ledande position med personalansvar inom densamma. Grundläggande kunskap om VVS-ackord och Teknikinstallationsavtalet är meriterande. Du ska ha en praktisk förståelse för företagarens villkor, känna dig bekväm med förhandlingar och arbetsrätt. Körkort är en förutsättning, eftersom resor förekommer, främst inom Västra Götaland och Halland. Du har ett stort intresse av att bygga långsiktiga relationer och du vill utveckla din kunskap och förmåga att stödja, hjälpa och bidra till medlemsföretagens framgång. Som person gillar du när du får vara spindeln i nätet och du är kommunikativ och proaktiv i ditt arbete.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en stimulerande och omväxlande tjänst i en utvecklande miljö, där du genom egna initiativ och i samverkan med företag och kollegor kan forma din vardag och utveckla de företag du stöttar. För rätt person är detta ett utvecklande, relationsskapande och energigivande jobb, som ger möjligheter att bygga på sin egen expertis både på bredden och på djupet. Inom organisationen har du tillgång till den allra senaste och viktigaste informationen relaterad till din tjänst och branschen i stort. Du får förmånen att jobba nära medlemsföretagen för att underlätta deras vardag och stärka deras konkurrenskraft.

Välkommen till ett engagerat och kunnigt team, där mycket händer både internt och externt och där vi tillsammans har chansen att påverka och stärka installationsbranschen för framtiden! Installatörsföretagen finns i din vardag och jobbar för din framtid!

I denna rekrytering samarbetar vi med Mercuri Urval. Vi intervjuar löpande men senaste datum att söka tjänsten är den 24:e Mars 2017. Skicka CV och personligt brev via www.mercuriurval.se (ref nr SE-11960) och vid frågor är du välkommen att kontakta Louise Dellström, tel. 0708-758 124 på Mercuri Urval.

1 januari 2016 bildade Bransch- och arbetsgivarorganisationerna VVS Företagen och Elektriska Installatörsorganisationen EIO ett gemensamt servicebolag: Installatörsföretagen Service i Sverige AB. Syftet med ett gemensamt servicebolag är att öka medlemsnyttan. Installatörsföretagen representerar 3500 medlemsföretag med ca 40 000 anställda. Företagen omsätter ca 58 miljarder kronor.

Installatörsföretagen sysselsätter drygt 100 medarbetare, varav avdelningen Medlemsservice består av 23 företagsrådgivare och fyra assistenter fördelade på regionerna Mitt, Nord och Syd. Vi finns i våra medlemsföretags vardag och jobbar för deras framtid.

Läs gärna mer på: www.installatorsforetagen.se

Liknande jobb

Liknande jobb