Pricing Analyst / Sales Controller till internationellt bolag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 mars 2017
Stängs
den 5 april 2017
Kontakta
Julia Minges
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en Pricing Analyst / Sales Controller till ett internationellt bolag med placering i centrala Stockholm. Vi letar efter en social och pedagogisk person som är bekväm med att jobba i en sammanhållande roll med många kontaktytor, både internt och externt. Vidare har du en god analytisk förmåga, då din främsta uppgift består av att analysera och omstrukturera bolagets prissättning. Du har även ett kommersiellt intresse och du drivs av att öka försäljning genom en medveten och effektiv prissättning. Din roll kommer att innebära ett tätt samarbete med bolagets CFO, men som en del av säljfunktionen rapporterar du till försäljningschefen. Tjänsten, som är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till förlängning, kommer att tillsättas omgående och kräver att du är tillgänglig att påbörja uppdraget inom kort. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.                               

Din utmaning

  • Kartlägga och utvärdera dagens prisstruktur med hjälp av informationsinhämtning från kunder samt bolagets olika avdelningar
  • Strukturera och driva arbetet för upprättandet av en ny prissättningsmodell samt implementering av denna
  • Självständigt upprätta och ansvara för befintliga och nya prislistor, prismodeller samt prisprognoser
  • Aktivt bevaka marknadspriser, konkurrenter samt prisjusteringar
  • Löpande genomföra analyser av prisnivåer och effekter kopplade till prisförändringar
  • Delta i ekonomirelaterade ad hoc-projekt på säljavdelningen
  • Ständigt jobba för att förbättra rutiner, system och processer inom prissättning

Erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med 3-5 års erfarenhet av prissättning eller annan tjänst med analysfokus. Du har erfarenhet av att föreslå, leda och slutföra projekt med hög kvalitet inom utsatt tidsram och har en god förståelse för affärssystem. Vi söker dig som är flytande i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift, och har god erfarenhet av att jobba i Excel.

Personliga egenskaper
Som person är du kommunikativ, analytisk och positiv samt har ett intresse för att träffa och inhämta information från såväl kunder som kollegor. Du tycker om att utmana, och du har inga problem att ifrågasätta inarbetade strukturer och tankesätt. Du är nyfiken, utåtriktad och värderar ett gott samarbete med kollegor högt. Vidare genomför du ditt arbete noggrant och ansvarsfullt samt arbetar bra både självständigt och i grupp tack vare din prestigelösa attityd.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1099.

Ansvarig kontaktperson är Julia Minges. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb