KPMG söker Juniora Redovisningsspecialister

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 mars 2017
Stängs
den 6 april 2017
Kontakta
Åsa Nygårds
Kategori
Redovisning
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till vår uppdragsgivare KPMG söker vi juniora redovisningsspecialister.  KPMG arbetar med ett flertal av de större bolagen i Sverige och du kommer att ingå i gruppen Accounting Advisory Services, som idag består av ca 20 redovisningsspecialister med gedigen erfarenhet och kunskap.

I rollen som Junior Redovisningsspecialist kommer du att lösa varierande redovisningsfrågor som kommer ifrån revisorer och kunder. Du arbetar proaktivt mot kunder och interna intressenter. Din funktion är rådgivande och du arbetar som expert inom området.  

Erfarenhet, utbildning och person
Det här är en tjänst för dig som har magister- eller kandidatexamen i redovisning och har omkring tre års erfarenhet av revisionsarbete. Har du erfarenhet av IFRS ser vi det som meriterande. Det viktigaste är att du har ett gediget och genuint intresse för redovisningsfrågor – att du brinner för redovisning! Du har en analytisk och problemlösande förmåga vilket gör att du trivs i en rådgivande funktion både internt och i kontakter med kunderna. På KPMG skapar du din egen roll och vardag och därför krävs det att du är självgående och drivande som person. Vidare ser vi att du har ett affärsmässigt och säljande sätt. Du drivs även av att utveckla andra och att hjälpa kunder att lösa problem.

KPMG kan erbjuda dig ett arbete inom ett globalt och världsledande företag med god stämning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Låter det intressant? Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.  

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar KPMG med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen nedan. Vid frågor vänligen kontakta Åsa Nygårds på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
KPMG erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 155 000 specialister i 155 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med över 1 600 medarbetare på 60 orter.

Liknande jobb

Liknande jobb