VD till Elisolation HTM AB

Plats
Laxå
Annonserat
den 7 mars 2017
Stängs
den 28 mars 2017
Ref:
SE-11862
Kontakta
Carl Pauly
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Marknad, Tillväxt, Utveckling

Då nuvarande VD kommer att gå i pension söker styrelsen en ny VD med ansvar för att driva den fortsatta utvecklingen av bolaget och skapa tillväxt med god lönsamhet. Företaget har en positiv utveckling och man levererar idag i linje med uppsatta mål. Rimlig förväntan på tillväxt de kommande tre åren är 15-20%.

Tillväxten i bolaget skall ske genom kontinuerlig marknadsbearbetning samt affärsutveckling både mot befintliga kunder och mot nya kundsegment. Även utveckling gällande robotisering och automation avseende produktion kommer bli en central del av bolagets utveckling för att möta internationell konkurrens.

Vi ser därför att blivande VD skall ha en marknadsinriktad profil med fokus på affärsutveckling och kundutveckling. Kunderna ställer höga krav på kvalitet samt pålitlig produktion och leverans. Därför är det viktigt att VD har en stark kundförståelse i kombination med ett teknikintresse.

Som VD behöver du ha erfarenhet och förståelse för produktion, supply och kvalitétsfrågor, men det operativa produktionsarbetet leds idag av en erfaren produktionschef. Du som VD kan därför lägga ditt fokus på marknad och affärsutveckling. VD rapporterar direkt till styrelsen för företaget samt till koncernchefen för Söderbergsföretagen.

Vi söker en VD som har erfarenhet av liknade uppdrag, att utveckla en välskött och lönsam verksamhet mot ökad tillväxt. En person som är driven i sälj och affärsutveckling och dessutom har en teknisk förståelse samt erfarenhet från verksamhet med egen produktion.

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV via www.mercuriurval.se

(ref nr SE-11862) senast den 27 april. För frågor är du välkommen att kontakta Carl Pauly, Mercuri Urval, 019-19 68 06.

Elisolation HTM AB, beläget i Laxå, är ett lönsamt spetsföretag inom Härdplast och Elektrotekniska applikationer. Kunderna finns i Norden, främst inom branscherna elektro-, process-, och maskinbyggande industri.

Kunder är bl.a. Sandvik, Bombardier och ABB. Elisolation omsätter 50 MSEK och har 27 anställda.

Elisolation HTM AB ingår i Söderbergföretagen som med 315 anställda omsätter 605 MSEK.

Liknande jobb

Liknande jobb