Redovisningsansvarig till Contaplus

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 8 mars 2017
Stängs
den 7 april 2017
Ref:
2257
Kontakta
Lisa Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till vår kund söker vi nu en redovisningsansvarig. Tjänsten är en tillsvidareanställning, gärna med start så snabbt som möjligt.

Tjänst:
Detta är en självständig roll där du kommer ha ett helhetsansvar för företagets ekonomi, med direkt rapportering till ekonomichefen. I rollen kommer du att bli del av ekonomiteamet som består av sex medarbetare. Ditt huvudansvarsområde kommer bland annat vara redovisningsansvar för ett av koncernens bolag. Vidare kommer din roll innefatta att både ifrågasätta och hitta förbättringspotential i processerna och budgetarbetet. Du har en självständig roll, givetvis i samarbete med det övriga teamet.

Arbetsuppgifterna innefattar:
- Budgetarbete
- Löpande redovisning och avstämningar
- Rapportering av resultat
- Avstämningar
- Månad- och årsbokslut samt årsredovisning

Profil:
Vi söker dig med en gedigen redovisningsbakgrund, med minst tre års erfarenhet. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande uppgifter och att du har god vana av budgetarbete, samt analys av statistik och rapporter. Du arbetar på ett noggrant, strukturerat och analytiskt sätt för att ta dig an dina arbetsuppgifter. Som person är det viktigt att du har ett bra affärsfokus, då företaget och koncernen ger plats för att både utveckla och förbättra affär och process.

Rollen i sig innebär mycket eget ansvar och det är därför viktigt att du kan arbeta på ett självgående sätt samtidigt som dialogen fungerar väl med det övriga teamet. Då företaget har högt i tak är det viktigt att du trivs i en miljö med öppen och rak kommunikation. Eftersom arbetsbelastningen kan vara hög och varierande över månaden är det viktigt att du är stresstålig.

Vid frågor angående tjänsten kontakta:
Heidi Bader: 0709-856337 hbader@contaplus.se
Lisa Andersson: 0729-828200 landersson@contaplus.se

Liknande jobb

Liknande jobb