IT-ekonom till Hässleholm Miljö AB

Plats
Hässleholm
Annonserat
den 8 mars 2017
Stängs
den 6 april 2017
Kontakta
Magnus Mellborg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du ekonom och vill arbeta i en bred och intressant roll som erbjuder en kombination av ekonomi och arbete med IT-frågor? Hässleholm Miljö AB söker nu en IT-ekonom till kontoret i Hässleholm. Som IT-ekonom kommer du att ingå i ekonomi- och IT-enheten på 7 personer och rapportera till Ekonomichef.

Dina arbetsuppgifter sträcker sig mellan ett brett spann sedvanliga arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning i kombination med att driva och koordinera de mer IT/System-relaterade projekten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Bokslutsarbete och rapportering
  • Ansvarig för anläggningsregister, lager och projektredovisning
  • Verka som länk mellan IT och ekonomi/användare i organisationen
  • Driva projekt ur ett system och IT-perspektiv, kopplat till affärssystem/verksamhetssystem
  • Ansvara för kravställning och implementeringen/vidareutveckling av system

Lämplig bakgrund
Vi tror att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande bakgrund som vi bedömer likvärdig samt ca 5-10 års arbetserfarenhet som har gett dig en bred och god förståelse av redovisning och affärssystem. Erfarenhet av Pyramid, Future eller E3 (Elegans) är meriterande. Du har mycket goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet från implementering/uppgradering av affärs- och rapporteringssystem. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i tjänsten är du en serviceinriktad, kommunikativ person som har lätt för att skapa kontakter och förtroende genom hela organisationen. Du är van vid och trivs med att driva IT-relaterade projekt, implementera, utbilda och supporta. Du har hög analytisk förmåga och kan se både detaljer och helheten. Att arbeta självständigt, organisera, strukturera och planera samt hålla deadlines är naturligt för dig.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Hässleholm Miljö AB med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. 

Om företaget
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som helt ägs av Hässleholms kommun. Vi behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter samt producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe. Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Ansvar, engagemang och kunskap för en hållbar framtid är vår vision! Vi är ca 80 anställda och har en omsättning på ca 270 miljoner kronor. Läs mer på www.hassleholmmiljo.se

Liknande jobb

Liknande jobb