Senior Accountant till Bluefish Pharmaceuticals

Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 mars 2017
Stängs
den 7 april 2017
Kontakta
Johan Zethrin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en kvalificerad redovisningsekonom till Bluefish Pharmaceuticals kontor i centrala Stockholm. Vi söker en driven och positiv person med goda redovisningskunskaper och minst fem års arbetserfarenhet från en ekonomiavdelning. Du kommer att ingå i en ekonomifunktion som består av åtta medarbetare. Miljön är internationell, företaget är ett ungt och nyskapande bolag med moderna kontorslokaler i Stockholm City. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Övergripande ansvar för redovisning i moderbolaget
  • Ansvarig för värderingsposter så som varulager, anläggningstillgångar och reserver
  • Övergripande ansvar för momsrapportering i samtliga länder där Bluefish Pharmaceuticals AB är momsregistrerade
  • Sköta moms- och intrastatrapportering samt rapportering av periodisk sammanställning för moderbolaget
  • Driva utvecklingen av redovisningsprocesser inom ekonomifunktionen
  • Hålla sig uppdaterad inom aktuella redovisningsprinciper (IFRS)
  • Ansvarig för revision av moderbolaget gentemot revisorerna
  • Agera intern kontrollfunktion och lyfta eventuella förbättringsåtgärder som upptäcks i redovisningen för kollegor på de andra avdelningarna

Erfarenhet
Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna på ett medelstort bolag med komplex affärsverksamhet. Du har god förståelse för redovisning, är trygg med att ha många bollar i luften och van att upprätthålla god ordning på en ekonomifunktion. Vi söker dig som är en trygg i Microsoft Office och vi ser gärna att du har erfarenhet av SAP. Du kommunicerar flytande på svenska såväl som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, positiv och har lätt för att lära dig nya saker. Som person är du ansvarsfull och noggrann. Du är flexibel och trivs med att varva självständigt arbete med samarbete i grupp.  

Bluefish Pharmaceuticals
Bluefish är ett svenskt läkemedelsbolag som grundades 2005 och som sedan starten har haft en kraftig internationell expansion. Bolaget inriktar sig uteslutande på utveckling, tillverkning och försäljning av generiska läkemedel. Bluefish har sin huvudsakliga försäljning inom EU och expanderar i områden utanför Europa. Produktportföljen består av 80 produkter och växer.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/2127.

Ansvarig kontaktperson är Johan Zethrin. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb