Redovisningsansvarig till Addcit

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 mars 2017
Stängs
den 7 april 2017
Kontakta
Johan Zethrin
Kategori
Redovisning
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en redovisningsansvarig med löneansvar till Addcits kontor i Stockholm. Vi söker en driven och kvalitetsmedveten person med framåtanda och prestigelös attityd. Rollen innefattar ett nära samarbete med bolagets Finance Manager och ett stort ansvar i arbetet med löpande redovisning, bokslut samt administration av löneprocessen. Du kommer att jobba nära affären med ett stort analysfokus. Vid sidan av det löpande redovisningsarbetet finns stora möjligheter att jobba med processförbättringar och att utveckla rutiner och automatiseringar. Detta är en värdefull chans för dig som vill utvecklas och växa med din arbetsgivare och personen som kommer att inneha denna tjänst kommer ständigt att utmanas. Intervjuer kommer att hållas löpande och vi ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Löpande arbeta med och ansvara för redovisningsarbetet och den löpande bokföringen från ax till limpa
  • Ansvara för administrationen av löneprocessen för bolagets samtliga medarbetare
  • Delta och ta fram underlag i samband med månads och årsavslut
  • Utföra det kontinuerliga arbetet med kundreskontra och leverantörsreskontra
  • Sköta redovisning och rapportering av moms
  • Ansvara för att upprätta projektredovisning i kundrelaterade projekt
  • Vara delaktig i interna projekt med syfte att effektivisera och automatisera större delar av processerna på avdelningen och företaget

Erfarenhet
Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av kvalificerat arbete på en ekonomi- eller redovisningsavdelning. En eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning är meriterande, men inget krav. Du har erfarenhet av att föreslå, leda och slutföra projekt med hög kvalitet inom utsatt tidsram. Vidare har du mycket goda redovisningskunskaper, är en van användare av Excel och vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i Visma. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska och har erfarenhet av att på ett pedagogiskt sätt kunna förklara redovisningsarbetets kärna för medarbetare på andra avdelningar. 

Personliga egenskaper
Vi söker en driven och strukturerad person som har lätt för att lära sig nya arbetsuppgifter. Du är social och positiv, vilket underlättar ditt arbete som innebär mycket kontakt med kollegor från alla delar av bolaget och externa intressenter. Vidare har du en framåtanda och målmedvetenhet som är tydlig och du lägger ner det lilla extra i de projekt du engagerar dig i. Du har en vilja att ständigt utvecklas och är inte rädd för att fråga. Som person är du också strukturerad och du utför alltid dina arbetsuppgifter med hög kvalitet inom utsatt tidsram. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas och ta mer ansvar för analyser och rapporter t ex i samband med månadsavslut.

Addcit
addCIT är ett svenskt IT-bolag som hjälper företag att skapa kundupplevelser i världsklass genom att kombinera olika tekniker inom telefoni, Contact Center och virtuella mötesrum. Vi är en tajt organisation med utvald kompetens, högt driv och stora ambitioner. Företaget grundades 2014, dock har verksamheten funnits i drygt 30 år. Vi är omkring 20 medarbetare och har kontor i Stockholm och Göteborg

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2126.

Ansvariga kontaktpersoner är Johan Zethrin och Katarina Milenkovic. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb