Credit Risk Controller till Prioritet Finans

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 13 mars 2017
Stängs
den 26 mars 2017
Kontakta
Alexandra Emilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi på Prioritet Finans befinner oss mitt i en spännande tillväxtresa. Vi är ett familjebolag med tydliga ambitioner att ta ytterligare tillväxt på den svenska marknaden. Detta är en ny roll hos oss i Göteborg som gör att vi stärker oss internt med ytterligare kompetens så vi kan fortsätta växa och samtidigt göra det på ett hållbart sätt.

Rollen
Ytterst vill vi att du driver och utvecklar vårt riskarbete och stärker våra investeringsbeslut. För två av våra kärnområden: factoring och investment kommer du spela en nyckelfunktion. Vi hjälper företag att växa genom fakturaköp, vi är en trovärdig samarbetspartner men vi behöver säkerställa att allt vi gör sker under kontrollerade former. Du ansvarar inte bara för att det operativa arbetet kring finansieringen håller hög kvalitet utan driver även aktivt vår verksamhet framåt. Arbetet kräver att vi har koll på både nuvarande affärer såväl som det ger oss möjligheten att effektivt interagera med nya.

Din bakgrund
För att har rätt förutsättningar att lyckas hos oss tror vi att du är civilekonom i grunden och har jobbat med ett eller flera av följande områden: finansiering, investering, riskbedömning, kreditbedömning, placering eller finansiell revision i ett antal år. Erfarenhet från medelstora tillväxtbolag skulle vara en stor tillgång för oss. Du bör också ha ett sinne och intresse för siffror och verksamheter och därmed en känsla för affärer. 

Vid sidan av praktiska kunskaper och erfarenheter vill vi att du värderar ordning och struktur högt, på ditt skrivbord såväl som i din analys. Vi uppskattar att du är en handlingskraftig person som tycker om att sitta i förarsätet och se till att få saker ur händerna. Hos oss uppskattar vi att man ställer krav, säger vad man tycker och tänker men alltid har ett konstruktivt och positivt förhållningssätt. Om vi ska fortsatta att växa och utveckla vår verksamhet behöver vi dig med positiv energi.

Vad erbjuder vi?
Vi på Prioritet Finans växer stadigt på den svenska marknaden och befinner oss på en resa vi vill ha dig med på!

Vi erbjuder en betydelsefull och spännande roll hos en stabil arbetsgivare med goda anställningsvillkor. Vi är ett erfaret finansbolag i framkant som med duktiga och kompetenta medarbetare älskar att utvecklas. Vi erbjuder en position med ansvar och du kommer få möjlighet att sitta med i styrelser och själv vara med att påverka. Hos oss sätter bara du stopp för dina egna begränsningar.

Om Prioritet Finans
Prioritet Finans grundandes 1981 av svenska affärsmannen Nils Wiberg. Bolagets affärsidé är att utan ägarintresse snabbt, professionellt och smidigt förse företag i Sverige med rörelsekapital och samtidigt skydda företagen mot kreditförluster. Prioritet Finans är störst i Sverige på fakturaköp. Årligen väljer mer än 6000 företag att sälja sina fakturor till bolaget vilket innebär att vi köper fakturor för över 8 miljarder kronor varje år. Med över två miljarder i eget kapital är bolaget helt oberoende av finanskriser, banker och andra finansiella institut. Det innebär att kunderna alltid är garanterade likviditet från Prioritet Finans. Bolagets vision är att svenska företag ska bli bäst i världen. För att nå dit, är Prioritets insteg att vi alla tillsammans behöver skapa ett levande svenskt näringsliv där alla har samma möjlighet att utvecklas. Likaså att alla ska få en andra chans. Läs mer på: http://www.prioritet.se

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med EQonomy. Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (073-961 30 63, alexandra.emilsson@eqonomy.se).

Vi ser fram emot att få din ansökan via www.eqonomy.se, dock senast 26 mars 2017. 
Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb