Serviceorienterad Fastighetscontroller till Novi Real Estate

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 mars 2017
Stängs
den 3 april 2017
Ref:
Fastighetscontroller ref #496
Kontakta
Johan Junggren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu för vår kund Novi Real Estates räkning en serviceorienterad Fastighetscontroller. I rollen som Fastighetscontroller kommer du erbjudas en unik möjlighet att vara med från start i en växande förvaltningsverksamhet i ett entreprenörsdrivet företag med starka ägare. Detta är en nyckelposition på Novi Real Estate och rollen innebär ett ansvar för budget- och prognosprocesserna samt rapportering till kund. Du erbjuds en unik möjlighet att vara med från tidigt skede i en växande förvaltningsverksamhet i ett entreprenörsdrivet företag. Som fastighetscontroller rapporterar du till ekonomiansvarig. Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter med huvudkontor på Blasieholmen i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning och uppgifter
Fastighetscontroller är en central roll där du samverkar och agerar i gränssnittet mellan ekonomi och förvaltning och ansvarar för och arbetar huvudsakligen med följande områden:

 • Ansvar för budget- och prognosprocesserna samt uppföljning och avvikelseanalys
 • Ansvar för månads- och kvartalsrapportering till kund
 • Samordning av projektrapportering till kund
 • Vara ett aktivt stöd och bollplank till fastighetsförvaltarna, kundansvarige och ekonomiansvarige
 • Sammanställning, kvalitetssäkring, analys och uppföljning av fastighetsrelaterade nyckeltal
 • Delaktig i analyser kring förvärv, avyttringar och projekt
 • Analyser av och deltagande i relaterade projekt

Profilbeskrivning

 • Civilekonom, fastighetsekonom eller motsvarande minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Vi ser gärna att du har redovisningsbakgrund och-/eller erfarenhet från revisionsföretag.
 • Det är meriterande om du har reviderat fastighetsbolag eller arbetat som controller på fastighetsbolag.
 • Du är van att arbeta i en verksamhetsnära roll med många kontaktytor i organisationen, både mot ekonomi och mot övrig verksamhet
 • Du har avancerade kunskaper i Excel och är van att hantera och analysera stora datamängder.
 • Du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift och har en god kommunikationsförmåga.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en mycket strukturerad, analytisk, noggrann och resultatorienterad person som alltid strävar efter att effektivisera ditt arbete och leverera i tid med hög kvalité. Du får energi av att arbeta i ett entreprenöriellt klimat och trivs med högt tempo i en föränderlig miljö. I din yrkesroll är du innovativ och driver förändring utan att tappa målfokus. Vidare har du en god social kompetens och en naturlig förmåga att skapa nätverk och hitta kanaler för att skaffa relevant information. Du är inte rädd för att ta beslut och driva teamet framåt.

Om Novi Real Estate
Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter med huvudkontor på Blasieholmen i centrala Stockholm och regionkontor i centrala Göteborg. Vi är en ny aktör som med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Ambitionen är att utveckla Novi Real Estate till en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Detta ger oss en stabil plattform att bygga vidare på.

Om du är intresserad av denna position så ansök idag dock senast den 3 april. Vi behandlar ansökningarna löpande. Använd ”ansök-knappen” eller skicka ditt CV i word till johan.junggren@financerecruitment.se och märk: Fastighetscontroller ref #496.

Liknande jobb

Liknande jobb