Junior Controller till mediabolag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 mars 2017
Stängs
den 12 april 2017
Kontakta
Julia Minges
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en Junior Controller till ett mediabolag med placering i centrala Stockholm. Tjänsten erbjuder en bred och utvecklande roll hos en attraktiv arbetsgivare, och vi söker en driven och analytisk person som är redo att anta en utmaning. Du kommer att vara en del av ett litet, sammansvetsat team och arbetsuppgifterna är många och varierande. Vi söker därför dig som jobbar bra i grupp och har en vilja att utvecklas i din roll som ekonom. Tjänsten, som är ett konsultuppdrag på 6 månader, men för rätt person finns möjlighet till överrekrytering vid konsultuppdragets slut. Rollen kommer att tillsättas omgående och kräver att du är tillgänglig att påbörja uppdraget inom en månad. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Aktivt delta i arbetet att driva affärsplanering samt budget- och prognosarbete
  • Samla in och sammanställa data och affärsinformation
  • Analysera, ta fram rapporter och presentera slutsatser inom organisationen
  • Medverka i rapportering, analys och uppföljning av finansiell information
  • Ha insikt i redovisningsarbetet och stötta upp vid rapportering av månadsbokslut
  • Uppföljning av lönsamhetsförbättringar samt föreslå förbättringsåtgärder på lång och kort sikt
  • Delta i budget- och prognosarbete samt uppföljning av bolagets interna KPI: er
  • Delta i ekonomirelaterade ad hoc-projekt på avdelningen
  • Ständigt förbättra rutiner, system och processer inom den finansiella rapporteringen

Erfarenhet
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och 1-3 års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent, redovisningsassistent eller junior redovisningsekonom. Vidare har du har erfarenhet av att föreslå, leda och slutföra projekt med hög kvalitet inom utsatt tidsram du har en god förståelse för affärssystem. Du är flytande i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift och har god vana av Excel. 

Personliga egenskaper
Som person är du driven och analytisk, och du är en sann lagspelare som värderar att arbeta i grupp.  Du har god kommunikationsförmåga, är prestigelös och har inga problem med att ta hjälp av medarbetare. Vidare arbetar du alltid proaktivt och välstrukturerat, och du värderar ett gott samarbete med kollegor högt.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1100.

Ansvarig kontaktperson är Julia Minges. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.