Financial & Business Controller till Bluefish Pharmaceuticals

Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 mars 2017
Stängs
den 12 april 2017
Kontakta
Johan Zethrin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Financial & Business Controller till Bluefish Pharmaceuticals. Vi söker en affärsnära, lösningsorienterad och kommunikativ person. I tjänsten kommer du att arbeta med financial controlling och även ha inslag av business controlling. Du kommer bl.a. att utföra prognos- och budgetarbete, arbeta med årsredovisningen samt genomföra analyser och utveckla managementrapporteringen. Du kommer att ingå i ett professionellt team med drivna medarbetare och arbeta i en internationell miljö på ett ungt och nyskapande företag med moderna kontorslokaler i Stockholm City. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Arbeta med prognos, budgetering samt analys av kassaflöde och balansräkning
  • Tillsammans med regionchefer inom försäljning och marknad arbeta med produkt- och marknadsanalys samt genom egen analys medverka som stöd för beslut.
  • Ansvara för att genomföra utfalls- och avvikelseanalys på såväl produkt- som landsnivå för att stödja bolagets anställda att arbeta mot samma mål och förbättrad lönsamhet
  • Vara behjälplig i arbetet med bolagets delårsrapportering
  • Ta en aktiv roll i utvecklingen av managementrapporteringen och uppföljningen av verksamhetens centrala KPI:er
  • Stödja utvecklingen av bolagets affärssystem genom att inneha rollen som kravställare avseende SAP
  • Utveckla och förbättra processer och rutiner inom controlling

Erfarenhet
Vi söker dig med akademisk examen inom ekonomi och minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom financial eller business controlling. Vi söker dig som är en van systemanvändare och har du erfarenhet av SAP är detta meriterande men inget krav. Du kommunicerar flytande på svenska såväl som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är affärsorienterad, nyfiken och kommunikativ. Du är initiativrik, lösningsorienterad och bidrar gärna med nya idéer. Som person är du ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. Du arbetar gärna affärsnära och har även god kommunikativ förmåga.

Bluefish Pharmaceuticals
Bluefish är ett svenskt läkemedelsbolag som grundades 2005 och som sedan starten har haft en kraftig internationell expansion. Bolaget inriktar sig uteslutande på utveckling, tillverkning och försäljning av generiska läkemedel. Bluefish har sin huvudsakliga försäljning inom EU och expanderar i områden utanför Europa. Produktportföljen består av 80 produkter och växer.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2131.

Ansvariga kontaktpersoner är Johan Zethrin och Elinor Nilsson.

Liknande jobb

Liknande jobb