Managementkonsult till PwC Advisory Services / Financial Services

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 mars 2017
Stängs
den 14 april 2017
Kontakta
Gustav Krieger
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu till tjänsten som Senior Associate / Managementkonsult på enheten Financial Services inom Advisory Services. Verksamheten växer och vi söker nu målmedvetna och högpresterande personer som vill vara med och möjliggöra för PwC att förverkliga deras kunders visioner och mål och där PwC är och förblir deras självklara val. PwC är ett internationellt och världsledande bolag inom konsulttjänster och rådgivning. Du kommer att leverera högsta möjliga värde till välkända uppdragsgivare med starka varumärken. Bland kunderna ingår exempelvis välkända banker, försäkringsbolag, kapitalförvaltare och fintech-bolag. Detta är en attraktiv tjänst hos en eftertraktad arbetsgivare som ständigt utvecklar sina individuella medarbetare och den kollektiva rådgivningsförmågan. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Utveckla klientpresentationer och försäljningsstrategier baserat på erfarenhet, branschinsikt och expertis
  • Aktivt delta i projekt och leda arbetsprocessen framåt
  • Effektivt tillämpa och bemästra PwC:s metodik och deras väl utvecklade verktyg
  • Dra slutsatser ifrån analyser baserade på effektivt konsoliderade och behandlade data
  • Samarbeta med och utveckla dina högpresterande medarbetare i teamet
  • Erbjuda rådgivning som effektivt hjälper uppdragsgivarna att operationalisera sina strategier på ett måluppfyllande sätt
  • Att alltid ha som mål att överträffa uppdragsgivarnas förväntningar

Erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen och 4-7 års arbetslivserfarenhet som managementkonsult på en ledande konsultfirma alternativt linjeerfarenhet från finansinstitut, där du arbetat med förändrings- eller processarbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med affärsutveckling och strategisk förändring samt har kunskaper om digitalisering, teknik, risk management och regleringar. Du har goda kunskaper i Excel och uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är dedikerad, resultatorienterad och analytisk. Som person är du driven och sätter dig snabbt in i nya projekt, genomför ditt arbete ansvarsfullt och håller hög kvalitet i samtliga processer. Du är proaktiv och har en hög arbetskapacitet. Du har lätt för att uttrycka dig och är skicklig på att leda och samarbeta med andra. Du beskrivs ofta som en strukturerad ”can do”-analytiker.

PwC
PwC är en av världens största och ledande företag när det gäller Management Consulting, Corporate Finance, Tax och Assurance. Konsultbolaget har ett världsomspännande nätverk av 60 000 uppdragsgivare som ger dig och dina framtida kollegor runt om i världen spännande uppdrag och utmaningar. PwC rankas som en av världens mest attraktiva arbetsgivare och du kommer att få möjlighet att arbeta och utvecklas sida vid sida med några av världens vassaste managementkonsulter inom sina specialområden. Det satsas stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för bolagets medarbetare. Till dig som stimuleras av ideella samhällsinsatser erbjuder PwC väl upparbetade kanaler.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2129.

Ansvariga kontaktpersoner är Stefan Eriksson (072 249 68 23) och Gustav Krieger (076 176 01 05). Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb