Digital Marketing Specialist till Motormännens Riksförbund

Rekryterare
Motormännens Riksförbund
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 mars 2017
Stängs
den 14 april 2017
Kontakta
Caroline Frödén
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Älskar du optimering av konverteringar? Vi söker dig som både strategiskt och operativt vill ansvara för att utveckla och driva Motormännens medlemsvärvning genom digital marknadsföring framåt. Du ser nyckeln i analys av data och har arbetat framgångsrikt med webboptimering och älskar att förfina olika typer av konverteringar. Du är van vid utvärdering, metodutveckling och förfining i jakten på att skapa så bra kampanjer som möjligt. Du sporras av att mäta resultat och nyckeltal, att förkasta det som inte fungerar och jobba vidare med det som ger bra utdelning. Du var en av dem som tidigt insåg sprängkraften i digital marknadsföring och är en van beställare gentemot webbyråer och andra leverantörer, även om du trivs med att göra mycket av jobbet själv. Du tänker och agerar kommunikativt, är bra på att samarbeta och stötta interna uppdragsgivare. Du har erfarenhet av att jobba med digital bildhantering och av kampanjarbete i sociala medier och andra digitala kanaler.

Motormännen satsar starkt på medlemsvärvning. Du blir en viktig del i vårt arbete, då vi vill utöka och professionalisera vår digitala medlemsvärvning. I rollen kommer du att ansvara för och att årligen föreslå och upprätta proaktiva planer för webb och digitala kampanjer tillsammans med kollegor som ansvarar för värvning och medlemsvård. Under Q3 2017 kommer vi att lansera en ny och responsiv webbplats, som möjliggör digitala satsningar inom marknadsföring.

Du har sannolikt en akademisk examen inom marknadsföring eller kommunikationsvetenskap och har jobbat operativt i några år.

Vi är en organisation i förändring som löpande arbetar med att utvärdera arbetssätt och rutiner. Det är meriterande om du har erfarenhet från en annan idéburen organisation och av att driva projekt.

Hos oss får du möjlighet att utveckla och utvecklas. Vi är en relativt liten organisation med korta beslutsvägar, där det finns stor möjlighet att påverka.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Motormännens Riksförbund med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Frödén på telefonnummer 0766-33 14 44 alternativt caroline.froden@jurek.se.

Självklart finns det kollektivavtal på arbetsplatsen. Tester och arbetsprover kan komma ifråga, liksom provanställning. Facklig företrädare för Unionen är Anna Envall, 08-690 38 74, anna.envall@motormannen.se.

Välkommen med din ansökan, CV och övriga handlingar senast den 14 april 2017.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Caroline Frödén
caroline.froden@jurek.se
0766-33 14 44

Om företaget
Motormännens Riksförbund är med 100 000 medlemmar Sveriges största oberoende konsument- och intresseorganisation för bilister. Vi driver bilisternas frågor och arbetar med hållbar, trafiksäker och tillgänglig mobilitet. Våra medlemmar erbjuds en rad förmåner. Nu söker vi dig som vill vara med och stärka och utveckla vårt arbete.

Liknande jobb

Liknande jobb