Biståndschef till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

Plats
Norrtälje
Annonserat
den 15 mars 2017
Stängs
den 31 mars 2017
Ref:
19014
Kontakta
Anna Arborelius
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med på en unik resa och utveckla en ny myndighet inom vård och omsorg?

Arbetsbeskrivning
Som biståndschef har du ett övergripande verksamhets-, personal- och budgetansvar för avdelningen som består av en enhet för LSS och socialpsykiatri samt en enhet för äldreomsorg. Avdelningen har ca 45 medarbetare inklusive två enhetschefer och du rapporterar till förbundsdirektören samt ingår i dennes ledningsgrupp. Då myndigheten är ny, kommer arbetet att innebära att tillsammans med övriga ledningen sätta en helt ny struktur för myndighetens arbete. Som chef för biståndsavdelningen leder och utvecklar du verksamheten för att nå de politiskt uppsatta målen, där uppföljning, statistik och analys är viktiga delar i ditt arbete. För avdelningen innebär det att skapa en rättssäker verksamhet med gemensamma mål, processer och styrdokument etc. för att långsiktigt kunna erbjuda invånarna i Norrtälje bästa tänkbara service. Området innefattar äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatri, bostadsanpassning och färdtjänst. I rollen ingår att ha ett nära samarbete med alla utförare i Norrtälje kommun och beställaravdelningen internt. Biståndschefen representerar även KSON i olika styrgrupper regionalt och samverkar med bl. a socialförvaltningen inom Norrtälje kommun.

Vem är du?
Vi söker dig som har socionomexamen med lång erfarenhet av myndighetsutövning inom offentlig verksamhet. Du har också lång erfarenhet som ledare med personal-, budgetansvar och arbete i ledningsgrupp. Det är meriterande om du också har varit chef över chefer och har en påbyggnadsutbildning inom socialt arbete.

Som ledare är du trygg med hög integritet och du har en strategisk syn på verksamheten. För att bli framgångsrik i rollen behövs en självständig och strukturerad person med fokus på kvalitet i det operativa arbetet. Du har också god samarbetsförmåga och kan kommunicera tydligt i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda?
Hos oss får du möjligheten att göra skillnad och vara delaktig i ett fantastiskt utvecklingsarbete som bryter helt ny mark.

Kontaktperson
För mer information kontakta Experis chefsrekryteringskonsult Anna Arborelius 072-537 50 11 eller Charlotte Ahlquist 073-506 72 05. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, dock senast 31 mars. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) är ett samarbete där Stockholms läns landsting och Norrtälje kommun gemensamt ansvarar för all hälso- och sjukvård och omsorg i Norrtälje. Förvaltningen leds av en direktion, med ledamöter från fullmäktige i både landstinget och kommunen. Uppdraget är att tillgodose Norrtäljebornas behov av hälso- och sjukvård och omsorg, men också att äga och förvalta TioHundra AB. Ansvaret spänner över många verksamheter, med en årsbudget om cirka 2,7 miljarder kronor. Förvaltningen har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar. KSON har ett sjuttiotal medarbetare som huvudsakligen arbetar med beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Vi har avtal med många utförare, där verksamhet i egen regi utförs av det helägda TioHundra AB. Helhetslösningar med den enskilde invånaren i fokus är tydliga ledord för förbundet.

Liknande jobb

Liknande jobb