Textilia söker Platschef till sin enhet i Rimbo

Rekryterare
Plats
Rimbo
Annonserat
den 15 mars 2017
Stängs
den 31 mars 2017
Ref:
SE-11978
Kontakta
Carl Pauly
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ledarskap och Utveckling

Textilia erbjuder dig en spännande utmaning som Platschef där ditt ledarskap och din förmåga att utveckla verksamheten kommer att vara i fokus. Enheten har ca 170 medarbetare och är Textilias största produktionsenhet. Din huvuduppgift är att anpassa produktionen för att kunna möta kundernas krav, öka produktionseffektiviteten och säkerställa god leveranssäkerhet. Till din hjälp i detta arbete har du sju produktionsledare och supporterande centrala funktioner. Genom att säkerställa en konkurrenskraftig produktion med kvalité skapar du och dina medarbetare förutsättningar för tillväxt. Platschefen kommer även att samarbeta med enhetens kundansvariga för att utveckla och anpassa produktionen mot kundkrav och avtal.

För att lyckas i rollen som Platschef krävs det att man har förmågan att leda och utveckla verksamheten genom ett nära ledarskap, med daglig uppföljning och styrning. Vidare krävs att man har förmågan att se mer långsiktigt, analysera och bedöma investeringsbehov och aktiviteter för att säkerställa framtida tillväxt.

Välkommen med din ansökan till Mercuri Urval via www.mercuriurval.se (ref: SE-11978). Urvalsarbetet sker löpande, vi vill dock ha din ansökan senast 31 mars. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Carl Pauly vid Mercuri Urval 070-5143332.

Att arbeta på Textilia
Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar.
Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservice-lösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård hotell samt industrisektorn i Norden. Det betyder bland annat att vi varje dag tvättar och levererar 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet.
Vi är drygt 500 anställda, vi finns på sex orter i Sverige och omsätter cirka 500 mkr per år.

På Textilia kan vi erbjuda många spännande yrkesroller inom flera olika områden. Och för rätt person finns stora möjligheter till utveckling och karriär. Vi letar ständigt efter nya, engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Vi står för ett öppet och mångkulturellt samhälle.

På Textilia är vi stolta över många saker. Men vi är extra stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats.
Vi ser dagligen hur mångfald bidrar till en positiv utveckling - för individen, för Textilia som företag och för ett hållbart och öppet samhälle med plats för alla.
Välkommen in i värmen.

Liknande jobb

Liknande jobb