Assistent med goda IT- och språkkunskaper till Kilpatrick Townsend

Rekryterare
Kilpatrick Townsend
Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 mars 2017
Stängs
den 15 april 2017
Kontakta
Nina Grundström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Beskrivning av tjänsten
Din huvudsakliga roll är att assistera våra jurister och delägare i deras dagliga arbete. Arbetsuppgifterna är omväxlande och varierande men innefattar bl a dokumenthantering (främst i Word och Powerpoint), resebokning, registrering av nya klienter och ärenden, kopiering och scanning, översättningar och kvittoredovisning. Som assistent kan du även komma att supportera våra funktioner inom HR, marknad och ekonomi. Tjänsten är bred och det finns utrymme för egna initiativ. Du ingår i en grupp om fyra assistenter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet från en administrativ tjänst. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från annan advokatbyrå eller konsultverksamhet men inget krav. Du är erfaren användare av Officepaketet och kan med lätthet hantera frågor kring Word, Powerpoint och till viss del Excel. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Som person är du serviceinriktad, engagerad, noggrann och ansvarskännande. Det är även viktigt att du är en flexibel och prestigelös person som trivs i en miljö med stundtals högt tempo. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta i såväl projektform som självständigt.

Du erbjuds
Tjänsten är en heltidstjänst på vårt Stockholmskontor som är vackert beläget på Blasieholmen i centrala Stockholm. Det råder en familjär stämning hos oss och vi strävar efter att alla ska känna arbetsglädje och trivsel. Vi månar om våra medarbetare och i vårt anställningserbjudande ingår friskvårdsbidrag, internutbildningar, en årlig konferensresa och flera gemensamma trivselaktiviteter.

I denna rekrytering samarbetar Kilpatrick Townsend med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Grundström på telefon: 0708-95 59 82 eller nina.grundstrom@jurek.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Nina Grundström
nina.grundstrom@jurek.se
0708 95 59 82

Om Kilpatrick Townsend
Kilpatrick Townsend är en amerikansk affärsjuridisk advokatbyrå som etablerades 1860. Vi har totalt 18 kontor, varav 15 kontor i USA och ett vardera i Shanghai, Stockholm och Tokyo. Stockholmskontoret som öppnade 2001 tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Hos oss arbetar för närvarande cirka 45 personer, varav 30 är jurister.
Vår ambition är att vi ska vara en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient ska erbjudas ett personligt omhändertagande.

Liknande jobb

Liknande jobb