Redovisningsekonom / Accountant till SJRs huvudkontor

Rekryterare
Plats
Stockholm / City
Annonserat
den 16 mars 2017
Stängs
den 15 april 2017
Kontakta
Marika Krés
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

SJR in Scandinavia AB befinner sig i en expansiv fas och söker nu till vårt huvudkontor en engagerad och serviceinriktad redovisningsekonom med viljan att utvecklas och växa inom sin roll.

Arbetsuppgifter
Som Redovisningsekonom hos oss kommer du att arbeta med redovisningen för vårt moderbolag SJR. Dina arbetsuppgifter innebär ansvar för;

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Kontoavstämningar
  • Upprättande av månadsbokslut
  • Myndighetsrapportering
  • Skattedeklarationer
  • Lön och pension (back-up)
  • Övrigt tillkommande ad-hoc uppgifter på en ekonomiavdelning

Inom koncernen ingår dotterbolagen Ogunsen och SW vilka kompletterar moderbolaget SJR inom utvalda marknads- och kompetensområden. Ekonomiavdelningen för koncernen består idag av tre medarbetare och är nu i behov av att förstärka teamet med ytterligare en erfaren redovisningsekonom. Även då rollen huvudsakligen innebär ansvar för moderbolaget SJR, så innefattar tjänsten även att vara behjälplig gällande ekonomiarbetet för de två dotterbolagen. I arbetet kommer du även att stötta SJR:s Ekonomichef i olika frågor som rör processer och effektivisering av olika arbetssätt.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning samt dokumenterad erfarenhet av liknande arbete. Du är van vid självständigt bokslutsarbete och du har goda kunskaper i Excel. Erfarenhet av Hogia är meriterande men inget krav.

Som person är du noggrann, driven, strukturerad och självgående. Du är prestigelös, trivs med att arbeta i team, har förmågan att leverera i tid och lägger stort engagemang i ditt arbete.

Du erbjuds
Möjligheten att få tillhöra ett engagerat team och få arbeta så väl omväxlande som utmanande. På sikt finns möjlighet till utveckling inom den egna rollen. Att komma med idéer och förslag till förbättringar ses positivt. SJR sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm tillsammans med dotterbolagen Ogunsen och SW. Koncernen består av drivna och engagerande ledare och medarbetare. CSR-arbete står koncernen varmt om hjärtat. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
För mer information om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Marika Krés på telefon 08-407 55 05.
Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ber vi dig söka snarast, dock senast den 2017-04-18. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 500 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb