Konsultbyrån ADVICE söker engagerade skattejurister

Rekryterare
ADVICE
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 mars 2017
Stängs
den 16 april 2017
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Hos oss kommer du att arbeta med skattefrågor ur ett affärsmässigt perspektiv. Du kommer att arbeta nära kunden med varierande frågor av skatterättslig karaktär, såsom skatteutredningar, deklarationsupprättande samt att finna lösningar på såväl företags som privatpersoners skattefrågor. Vi ser även att du har ett affärsmässigt tänk och kan bidra med mer än dina skattekunskaper.

Vem är du?
Vi söker både dig som är relativt ny i rollen och även dig som har ca 4 – 6 års erfarenhet av skatterådgivning. Du har en juristexamen och ett särskilt intresse för skatterätt. Du brinner för skatterådgivning, du är engagerad och du vill utvecklas tillsammans med oss.

Tjänsten kräver att du har egen drivkraft, är självständig och beredd att anta nya utmaningar. Du är social, har lätt att anpassa dig i olika situationer och gör det på ett positivt och personligt sätt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Om du vill jobba med oss så tror vi att du har det som vi kallar ADVICE-personlighet. Det innebär en kombination av kundfokus, laganda och en vilja att ständigt bli bättre.

Du erbjuds
Är du den vi söker kommer vi att satsa långsiktigt på dig för att du skall lyckas fullt ut i arbetet tillsammans med oss. Du kommer att få ett mycket utvecklande arbete med omväxlande arbetsuppgifter i en dynamisk miljö med stundtals hög puls. Vi har det mindre företagets alla fördelar med en platt organisation där vi arbetar med frihet under ansvar kombinerat med en stark team-känsla.

Start
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Advice med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85
helena.woodcock@jurek.se

Om verksamheten
Den som driver eget företag har fullt upp med att driva och utveckla sin verksamhet. Samtidigt är egna företagare den grupp som har mest att tjäna på en genomtänkt och långsiktig skattestrategi. Därför finns ADVICE.

ADVICE är en oberoende konsultbyrå som framför allt arbetar med ägarledda företag. Vi bistår våra klienter med långsiktig skatteoptimering, både för bolaget och för den enskilda ägaren. Vi hanterar allt från större transaktioner till löpande rådgivning och hjälper ägare och deras företag i alla skattefrågor som kan uppkomma i deras verksamhet. Vår skatterådgivning inkluderar företagsbeskattning, individbeskattning, kapitalbeskattning, EU-skatterätt, mervärdesskatt och vi arbetar ofta och gärna med företagsförvärv, omstruktureringar, upprättande av svenska och internationella bolagsstrukturer, incitamentsprogram såsom bonus- och optionsprogram samt generationsskiften

ADVICE bildades 1992 och idag är vi 11 personer som arbetar i ljusa och fräscha lokaler på Norrlandsgatan i centrala Stockholm.

Vi söker nu två engagerade skattejurister.

Liknande jobb

Liknande jobb