Danske Bank

Chef till Rådgivningscenter Privat

Rekryterare
Plats
Halmstad
Annonserat
den 17 mars 2017
Stängs
den 6 april 2017
Ref:
15555
Kontakta
Anneli Adler
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Drivs du av att skapa resultat och vill vara med och ta Årets Bank 2016 till nästa nivå? Vi söker nu en chef till vårt Rådgivningscenter Kungsbacka/Halmstad.

Danske Bank växer i Sverige och vi söker därför ledare som drivs av att arbeta med tillväxt och digitalisering, och som vill vara med och utveckla Danske Banks position på privatmarknaden. Rådgivningscenter Kungsbacka/Halmstad ansvarar för båda orterna och du delar ditt ledarskap mellan dessa enheter. Teamet består av nio engagerade och ambitiösa medarbetare.

Du arbetar mot högt satta mål för aktivitet, kundnöjdhet och lönsam tillväxt där vi genom kvalificerad rådgivning utvecklar kundens hela affär. Ditt rådgivarteam strävar efter att ge samtliga kunder bästa möjliga kundupplevelse, och möter därför kunden i samtliga kanaler, såväl digitala som personliga. Du är aktiv i ditt ledarskap och coachar och utvecklar ett  engagerat team med kompetenta licensierade rådgivare. Genom ditt ledarskap skapar ni en prestations- och kundfokuserad kultur med ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden.

Rollen förutsätter också ett starkt och nära samarbete med Danske Bank Business Banking, som sitter i samma lokaler. Det gemensamma målet är att utveckla Danske Banks position och varumärke på marknaden för att skapa förutsättningar för tillväxt och ökat kundintag. Du har också ett gott samarbete med bankens övriga verksamheter.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter en medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Som ledare i Danske Bank inspirerar du dina medarbetare att lyckas och hjälper dem bygga en karriär i banken. Vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen har du ambition och förmåga att utvecklas i din ledarroll. Du är kanske redan idag en aktiv och modern ledare med starkt fokus på affär, försäljning, rådgivning, kundvärde och förändring. Du arbetar med ett tydligt värderingsstyrt ledarskap som skapar en stark prestationskultur där kunden är i fokus och sambandet mellan motiverade medarbetare och ett starkt resultat är bärande.

Du strävar efter att göra det komplexa enkelt såväl för kund som för dina kollegor, och därför är du van vid, eller har ett stort intresse för, att använda modern teknik i såväl mötet med kund som i ditt ledarskap.

För att lyckas i det här jobbet är det viktigt att du kan och vill vara med och bygga och utveckla Danske Banks position på marknaden, och att du drivs av att skapa goda resultat. Vi tror därför att du har bankerfarenhet inom privatmarknadsområdet, och erfarenhet från försäkringar och företagsmarknad är meriterande. Vi ser att du har en allmän produktkunskap samt erfarenhet av kredit samt investeringar, pension och försäkring. Vidare är det viktigt att du har erfarenhet av eller personliga egenskaper som gör att du har en god förmåga att leda människor, du är modig, tydlig och engagerad.

Är du intresserad?
Stämmer detta in på dig och du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anneli Adler, Regionchef Syd Personal Banking, på 0767-216162.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2017-04-06.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.

Liknande jobb

Liknande jobb