Ekonomichef på Hejdes Woody Bygghandel

Plats
Kävlinge
Annonserat
den 17 mars 2017
Stängs
den 15 april 2017
Kontakta
Sebastian Anderson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Drivs du av att arbeta med helheten samt nära verksamheten i en nyckelroll med stora möjligheter att påverka? Vill du arbeta såväl operativt som strategiskt? Då är rollen som ekonomichef på Hejdes Woody Bygghandel något för dig.

Arbetsbeskrivning
Som ekonomichef på Hejdes Woody Bygghandel har du ett totalansvar för ekonomi- och administrationsfunktionen och driften av det dagliga arbetet på avdelningen. Du ingår i ledningsgruppen och har personalansvar för tre medarbetare. Förutom att agera bollplank till VD och ledning och driva verksamheten framåt arbetar du med:

  • månads- och årsbokslut
  • moms, skatt och deklarationer
  • budget och prognoser
  • nyckeltal
  • analys och uppföljning
  • rapporter
  • lönsamhets-, kostnads- och intäktsanalyser

Du verkar som stöd ut i verksamheten som rådgivare och ifrågasättare samt i utbildningssyfte. I tjänsten ingår även personaladministration och övergripande personalfrågor.

Din bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med god erfarenhet av såväl redovisning som controlling. Du ses som en naturlig auktoritet inom ditt område och har en lösningsorienterad och hands-on approach. Du trivs i en roll där du har en organisatorisk överblick och ser hur en del påverkar en annan, vi ser gärna att du har erfarenhet från ett mindre privatägt företag. Det är viktigt att du har en god IT-mognad och ett intresse av frågor relaterade till affärssystem och hur de kan användas på bästa sätt.

Personlighet
Som person är du öppen, prestigelös, kommunikativ och ger ett intresserat och rättframt intryck. Du är erfaren och verksamhetsorienterad och drivs av ansvar samt att arbeta med helheten. Du är säker i dina kunskaper och din roll och du har förmågan att såväl stödja som utmana de du arbetar med. Du är en engagerad och närvarande lagspelare och du inser på riktigt vad det innebär att hugga tag där det behövs när det behövs.

Ansökan
Vill du vara med på Hejdes Woody Bygghandels fortsatta utveckling är du varmt välkommen med din ansökan, sök snarast då vi arbetar med löpande urval. I denna rekrytering samarbetar Hejdes Woody Bygghandel med SJR in Scandinavia. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-6655102.

Om företaget
Hejdes Trävaru AB är ett privatägt byggmaterialföretag som startade sin verksamhet 1947 i Kävlinge. Idag bedrivs byggfackhandel i fyra butiker i Kävlinge, Landskrona, Löddeköpinge och Svalöv. Omsättningen uppgår till ca 95 Mkr och antalet anställda är 33. Vi är delägare i inköpskedjan Woody Bygghandel där vi samverkar inom inköp, marknadsföring, IT, miljö, utbildning mm. Sedan 1996 är vi ett diplomerat Kunskapsföretag inom Bygg och Trä och vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001. I koncernen ingår även Electrolux Homebutiken i Löddeköpinge. Du kan läsa mer om oss på www.hejdes.se

Liknande jobb

Liknande jobb